2777
2789
عنوان

رسالت شخصي محاسبه‌ 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 120 پست
۱۳۸۷/۴/۱۵ممنون میشم

خیلی کنجکاوید

ماجراجویی و سفر رو دوس داری شخصیت ماجراجویی دارید و کارهایی که کلا هیجان شمارو بر میانگیزه

آتش نشانی و پلیس بودن بخاطر هیجانی بودن علاقه روح شماست و میتونید موفق بشید 

تبلیغ نویسی و بازار یابی 

آرایشگری 

اکثر شغل هایی که با لباس فرم مثل کارهای امنیتی 

خلبانی 

مهمانداری 

اینها متناسب با روح شماست

🦋

خیلی کنجکاویدماجراجویی و سفر رو دوس داری شخصیت ماجراجویی دارید و کارهایی که کلا هیجان شمارو بر میانگ ...

درست گفتین 

وکیل بودنو کار های ماجراجویی دوست دارم

بازاریابی و تبلیغ رو دوست دارم

عاشق آرایشگری هم هستم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳۶۹/۴/۵

عزیزم تدریس مورد علاقه روح شماست 

مهمان نوازید  پس هتل داری میتونه براتون مناسب باشه 

روانشناسی 

کار های مدیریتی 

کارهای دولتی کارمندی

و هرکاری که به حیوان ها مربوط میشه 

مد 

گل آرایی

طراحی داخلی منزل و لباس

🦋

عزیزم تدریس مورد علاقه روح شماست مهمان نوازید پس هتل داری میتونه براتون مناسب باشه روانشناسی کار ها ...

درست گفتی فرشته جان دقیق زدی تو خال همیشه ارزوی مدیریت یه هتل عالی و خوب رو دارم بقیشم همشون درست بود دمت گرم

۱۳۸۴٫۹٫۷مال منم بگید

رهبر 

هر شغلی که مربوط به مدیریت و رهبری میشه براتون موفقیت میاره 

شراکت براتون خوب نیست چون شما میل به ریاست و رهبری دارید 

کار آفرینی خیلی میتونه به پیشرفتتون کمک کنه 

رئیس بودن 

حرفه ورزش رو میتونید به عنوان یک شغل بهش نگاه بکنید 

کارهای رقابتی به پیشرفت شما خیلی کمک میکنه

🦋

۴/۷/۱۳۸۰

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
۱/1/ 1390

واقعا متولد نودی

و از ۹۷عضوی

دیدمت تو تاپیکا فکر میکردم بالای بیستی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم