2777
2789
عنوان

دردسزارین بار دوم😰

383 بازدید | 25 پست

درسته که سزارین دوم دردش بیشتره؟

شما پمپ درد داشتین؟ خوبه؟

چه کارایی انجام دادین ک دردتون کمتر شد... مخصوصا شب اول و باید راه بری😶

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
اره دوتا از خواهرای من که نسبت به اولی بیشتر درد داشتن

نمی‌دونید چرا دلیلش چی بوده ؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پمپ درد بدتره عمه من سزارین شد بار اول خیلی درد داشت ولی از منو شیاف گذاشتن خیلی بهتر بودم ولی تکون میخوردم دردم میگرفت 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

پمپ درد بدتره عمه من سزارین شد بار اول خیلی درد داشت ولی از منو شیاف گذاشتن خیلی بهتر بودم ولی تکون ...

اگ پمپ درد گذاشتی دیگه نمیشه شیاف بزنی؟

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
نمی‌دونید چرا دلیلش چی بوده ؟

یکی از خواهرام چون فاصله بچه هاش یسال شد بخاطر اون خیلی اذیت شد و جای بریدگی شکمش تازه بود برای اون بود 

اون یکی خواهرمم اولی با بی هوشی بود خیلی راحت بود دومی بی حسی اذیت شده بود شکمش هم فشار داده بودن

اگ پمپ درد گذاشتی دیگه نمیشه شیاف بزنی؟

خب اونم اشتباه کرده ولی من پمپ درد نزاشتم برای من شیاف فقط گذاشتن توام شیاف بگو برات بزارن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

منم سزارین دوممه حامله ام یعنی دردش بیشتره؟😟

منم مث شمام سز دوممه و باردارم... نمیدونم میگن درد داره

یکی از خواهرام چون فاصله بچه هاش یسال شد بخاطر اون خیلی اذیت شد و جای بریدگی شکمش تازه بود برای اون ...

یعنی اون خاهرت ک با بی هوشی بود شکمشو فشار ندادن؟

فشار داده بودن ولی چون بی هوش بود نفهمیده بود

چه خوب. یعنی تا چندساعت خوابی. من فک کردم زود بیدار میشیم

فشار داده بودن ولی چون بی هوش بود نفهمیده بود

خودتم میخای سز کنی؟