2777
2789

و بگید چند سال خواننده خاموش بودید

و ببینم کی قدمتش توی این سایت بالاتر از همه است

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

۲سال خاموش حسرت پست گذاشتن تو دلم مونده بود 

برا آشنایی هم یه بار ی چی سرچ کردم یه چیز صورتی آورد نوشته بود نی نی سایت از اون ب بعد هر چی سرچ کردم یه نی نی سایت بهش اضافه کردم 

و نظرارو میخوندم

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال ۹۶ باردار بودم 

هر مشکلی برام پیش میومد سرچ میکردم اینجارو میاورد کم کم فهمیدم ی سایته میتونم عصو شم سوالامو بپرسم کلا ی ماه اینا خاموش بودم 

بعدم اون پیچم از دسترسی همین چند وقت پیش دراومد نتونستم واردش بشم 

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....

من از 6،7 سال پیش سوالی چیزی برام پیش میومد ،میومدم تو گوگل سرچ میکردم بعد میدیم کلی سوال مشابه میاد و جلوی سوال هم مینویسه نی نی سایت که میزدم روش میرفتم میدیدم کلی کاربر اونجا سوال پرسیدن و جواب دادن ،دیگه برام جالب شد و یکی دوسال خاننده خاموش بودم بعد از اون اولین بار سال 99 عضو شدم که اون کاربریم تعلیق شد 

من از 6،7 سال پیش سوالی چیزی برام پیش میومد ،میومدم تو گوگل سرچ میکردم بعد میدیم کلی سوال مشابه میاد ...

تعلیق شدن درد خیلی بدیه😂🧑‍🦯

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

ساا ۹۶ باردار بودم خواننده خاموش بودماشنا شدم با سایت بعد ک دوقلوعام ب دنیا اومدن تا دو سال وقت سرخا وندن نداشتم چ برسه ب گوشی بعداون باز فعال شدمو چن لاری کاربریم ترکید

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩