2777
2789
عنوان

داداشم جنتل منه جنتل منه 😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 50 پست
من ۳۷ هستم داداشم ۵۰ تو سن شما بودم داداش قبل از من اصلا با هم کنار نمیومدیم الانم اونقدری باهاش راح ...

خب تو این سن یذره تجربه داره... ولی خب برادرت گفته مشکلی نیست که

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که داداشمون و کل مردای خاندان جنتل عن تشریف دارن😂

بابا اینم واسه این به من اینجوری گفت میدونه مرد گریزم 

با هیچ کس کاری ندارم

منم آب پاکی و ریختم رو دست ش گفتم من اینقدر تو زندگی مشترک قبلیم اذیت شدم به هیچ عنوان حال و حوصله رابطه لا هیچ مردی و ندارم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
یا من خیلی خنگم یا زبون شما نسل جدیدا خیلی سختهیعنی چی؟

می‌تونم‌بپرسم.شما‌نسلتون‌مالِ‌عهد‌بوقه ؟جوری میگین‌ انگار ۱۰۰ سال با من فاصله سنی دارید .

چیزی نیست با استارتر بودم

تو‌اوج‌کیفیت‌بازم‌تاری🗨
چ داداش خوبی خدا حفظش کنه براتونداداشای منم خوبن خداروشکرولی وقتی مجرد بودم یکی دوتاشون بدجور اذیتم ...

عزیز دلم ممنونم ان شاالله خدا همه داداش ها رو حفظ کنه این داداشم حق پدری داره گردنم

عزیزم خواهر اولی من هم مثه شما بوده 

طوری که تعریف میکنه شب عقد که رفته آرایشگاه ابرو شو برداشته این داداشم که اون موقع مجرد بوده بهش سیلی زده 

من که باورم نمیشه 😂😂😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
می‌تونم‌بپرسم.شما‌نسلتون‌مالِ‌عهد‌بوقه ؟جوری میگین‌ انگار ۱۰۰ سال با من فاصله سنی دارید .چیزی نیست ب ...

همینکه حداقل بیست سال بزرگتر باشی میشی نسل دیگه

من واقعا زبون نسل 14تا 30 رو نمی فهمم بیشترشو 

😅😅😅😅ای بابا زندگیه دیگه

آره الان همون خواهرم همیشه با خنده اینو میگه داداشم خجالت میکشهد😂

چرا منم امروز این اتفاق برای منم افتاد و دقیقا با داداشم بودم و دقیقا بانک بودم و دقیقا روشن ست کرده ...

چی بگم عزیزم شرایطمون فرق داره 

من حس اعتمادمو به طور کلی از دست دادم

حتی به سایه خودم اعتماد ندارم.

و این داداشمو نگران کرده