2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی چجوری ازدواج کردین

697 بازدید | 45 پست

سنتی؟ 

خودم اصلا نمیخوام دوست بشم دوست دارم سنتی با شناخت باشه

هیچ وقت فکر نمیکردم ازدواج اینقدر سخت و پیچیده باشه

اینکه آدم مناسبتو پیدا کنی سخته

عجله ندارم منظورم اینه که یکی بیاد خواستگاریت که آدم نرمالی باشه باب میلت باشه اون تورو بپسنده تو اونو بپسندی باهاش تفاهم داشته باشی بتونی اعتماد کنی سخته...

من از شکست میترسم تو زندگیم سختی کشیدم میدونم زندگی باآدم روانی یعنی چی میدونم خسیس بودن یعنی چی میدونم آزادی نداشتن یعنی چی....

سنتی اما با تایم اشنایی زیاد تقریبا ۷ماهه در ارتباط بودیم و هم دوتایی و هم خانوادگی رفت و امد میکردیم و صحبت 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطتتون در چه حد بودمثلا تنهایی بیرون میرفتین؟

ارتباط کاملا رسمی و رعایت محرم و نامحرمی

بله زیاد تنهایی رفتیم بیرون ولی نه اینکه بیان دنبالم باهم بریم هرکس جدا میومد 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

مادر شوهرم تو مراسم های مختلف منو دیدن به همسرم نشون دادن ایشونم مثل اینکه اوکی بودن و اومدن 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

ببخشید همسرتون رادیولوژی میخونه راضیه کلا چجوریه

عزیزم سرکار میره الان 

بله راضیه خداروشکر 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️