2777
2789

شوهرمو میگم ..

وقتی هستم قدرمو نمیدونه ...

وقتی براش نیستم کلا وحشی میشه همه باید بفهمن این آدم یه چیزیش

با بچه ها نمی سازه ..

خود درگیری داره

منم سعی میکنم خودمو ریلکس نشون بدم تا بیشتر بسوزه ..

داشت با غرور از خونه بیرون میرفت رفت از یخچال آب برداره بخوره که کرم من افتاد رو پاش صدای ناله اش بلند شد ..آخ دلم خنک شد ...

وقتی هر لحظه دل من رو آشوب میکنه نمی‌فهمه من چه دردی میکشم

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هنو ازدواج نکردیما‌ا ولی اونم همینطوریه یا عصبی میشه

یا نمیزاره قهر بمونم اعصابم خورد میشه دلمم نمیاد قهر باشم باهاش 

خیلی مظلوم میشه😂 مث پسر بچهای ۴ ۵ ساله میشه قشنگ

دلم میسوزه آشتی میکنم

از طرفیم هر سری انقد زود آشتی میکنم عادت شده براش میگه خب هر کاری بکنم زود میبخشه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دوسم داره که قاطی میکنه یا از غرورشه که اینطوری میکنه

صد در صد دوستت داره

اکه دوستت نداشت اصلا مهم نبود براش ک قهری 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ما هنو ازدواج نکردیما‌ا ولی اونم همینطوریه یا عصبی میشهیا نمیزاره قهر بمونم اعصابم خورد میشه دلمم نم ...

همینکه میاد سراغت برای آشتی خیلی خوبه

همینکه میاد سراغت برای آشتی خیلی خوبه

اره اگه خودش مقصر باشه خیلی زود از دلم در میاره اگرم آشتی نکنم عصبی میشه😂

اگه من مقصر باشم نهایتا یکی دوساعت بعد زنگ میزنه بهم😂 بازم خودش میاد جلو

سلام عزیزم. دختر من کف پاش صافه و مچ پاش چرخش داره و کفش میپوشه. پسر شما با کفش خوب شد؟ کاردرمانی هم ...

نه متاسفانه پسر من اذیت می‌کرد منم کوتاهی کردم خیلی پیگیر نشدم و الان مچ پاش خیلی چرخیده ...اما همسایمون کنترل کرده الان مشکلی نداره