2777
2789
عنوان

چطوری حالتون خوب میشه

134 بازدید | 13 پست

بچها من نمیتونم خودمو کنترل کنم همش درحال گریه کردنم یه گوشه ، نمی‌دونم چمه خودمم هیچی نشده ، شما چیکار میکنید حالتون خوب بشه روحیتون سرحال باشه

فقط با تعویض مغزم در حال حاضر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب هم با خدا حرف زدم هم گلام😄خیلی دلم داغونه این چندروزه.ارومتر شدم اما هنو نگرانم.هنو فکرم مشغوله. میشه دعا کنی این استرس و دلهره ای که بابت موضوعی دارم به خوشی ختم بخیر بشه از ته دل دعا کن شاید خدا صداتو شنید😢

هروقت حالم بد و افتضاح بشه از ادم و عالم متنفر میشم از دست خودم و وجودم زده میشم و ب مرحله ی میرسم ک از دست خدا هم شاکی میشم و فقط ارزوی متلاشی شدن رو بکنم با هزار و یک بدبختی وضو میگیرم سجاده رو ک پهن کردم و چادرم رو پوشیدم میگم الهیییییی و زاااااااااار میزنم با زبون و بی زبونی پیشش گله میکنم قشنگ چهار پنج ساعت بعدش اروووووم اروووم میشم ی دوش هم میگیرم مکاپ میکنم و میزنم بیرون ی بستنی میخرم و میشینم تو پارک میخورم بعد پر انرژی برمیگردم برا جنگیدن😁