2777
2789
عنوان

تو جواب مثبت یا منفی موندم

171 بازدید | 14 پست

واس خواستگارم

دودلم..

دلیلشم کمالگرایی بیش از حده😶

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از شرایطش بگو کمکت کنیم

شرایطش خوبه

هم قیافه هم خونواده مخصوصا مادرش خیلی ادم خوبیه

بچه ی پرتلاشیه از اینا که بیکار نمیشینن

اما یه ایرادی داره تو شهر خودمون داره خونشو درست میکنه من دوست ندارم ایندم اینجا باشه چون کوچیکه و کم امکانات

سوا از اینا شغل فعلیشو هم دوست ندارم..جایی ازمون داده وهمه چی خوبه بوده قراره به زودی جوابشو بهش بدن

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

حتی اگه یه درصد به دلت نیست قبول نکن

بعد از عقد و عروسی پشیمون بشی دیگه هیچی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سنت ،اخلاق طرف شغلش خانوادش تحصیلاتاینارو بگو عزیزم در کل

۲۳ هستم خودم

اخلاقشو والا من نمیتونم قطعی بگم چون رفت و امد نداشتیم باهم درکل چیز بدی نشنیدم

تحصیلاتش که لیسانس حسابداریه..فعلا حسابداره غیررسمیه توی یه شرکتی ولی ازمون بهورزی داده و قبول شده اما هنو تاییدیه نهایی رو نگرفته تو شهر خودمون

شرایطش خوبههم قیافه هم خونواده مخصوصا مادرش خیلی ادم خوبیهبچه ی پرتلاشیه از اینا که بیکار نمیشینناما ...

قیافه بعد مدتی چه خوب چه بد عادی میشه کاملا بستگی به اخلاق داره 

خانواده و مادر خیلی مهمه

پشت کار مهمه که داره

در مورد محل سکونت باهاش صحبت کن 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
آخرش مجبور میشی یکی رو انتخاب کنی که باب دلت نباشه

این بچه ی خوبیه خداییش

خیلی پیگیره الان یه سالی میشه هرچی میگم نه میگه چرا؟ تو داری سرسری رد میکنی بشین منطقی فکرکن

امااا این چند وقت همش فکر میکنم تهش قراره همین بشه؟

پس ارزوهام چی ؟

میدونم اگه ازدواج کنم نمیتونم بهشون برسم از طرفی از نظر شرایط روحی واقعااا کم اوردم و نیاز به یه پشتوانه دارم

تازه یه نیمچه افسردگیم دارم دوست ندارم با این حالم ملکه عذاب اون بنده خدام بشم

ولی تو گوشش نمیره همچنان پیگیره

قیافه بعد مدتی چه خوب چه بد عادی میشه کاملا بستگی به اخلاق داره خانواده و مادر خیلی مهمهپشت کار مهمه ...

میدونم قبول نمیکنند بخواد از اینجا بریم

مادرش حرفی نداشته انگار اما خودش میدونم راضی نیست

اینم بگم خونواده ی ما یه پله از اونا بالاتره ولی پسره یکمی مغروره

میدونم قبول نمیکنند بخواد از اینجا بریممادرش حرفی نداشته انگار اما خودش میدونم راضی نیستاینم بگم خون ...

هرکی معیارهای خودش رو داره من به عنوان یه انسان متاهل میگم اخلاق و خانواده خیلی مهمه بقیه مسائل کشکه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
هرکی معیارهای خودش رو داره من به عنوان یه انسان متاهل میگم اخلاق و خانواده خیلی مهمه بقیه مسائل کشکه

ممنونم از نظر دادنتون❤🫂