2777
2789

من ب هیچکس التماد ندارم حرفامو برهیچکس نمیزنم دوستام تو چت مقلا پشت ی نفر صحبت مبکنن میگن فلان گرد فلان کرد وقتی حتی میدونم راست میگه و با طرف دشمنه چیزی نمیگم میترسم بره عکس بگیره بفرسته برای طرف حتی یکی پیشم با یکی حرف میزنه فک میکنم داره صدامو ظبط میکنه ک بره ب طرف نشون بده خدایی انگار روانی ها هستم ب همه مسکوکم اخه ادم سالم چرا باید فک کنه مردم صداشو ضبط میکنن البته دکترم میرم قرص میخورم 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی دیگه خودت ...دکتر میری دیگه

خب درست نشدم برا چیزای دیگم میرم دکتر هنوز دکتر نگفته پارانوئید دارم بنظر شما شکاکمو دارم؟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اره عزیزم ..چرا همه باید در حال ضبط صدا باشن مگه اداره ی اگاهیه،؟

ن همه دیگه اونایی ک میان پشت بقیه پیشم حرف میزنن حس میکنم میخوان ب طرف برن بگن ک این پشتت چیا گفت و برای اینکه طرفو مطمئن کنن صدامو ضبط کنن اخه مگه همه بیکارن قدامو ضبط کنن منظورم بعضیت ک‌میان غیبت مبکنن اخه چند تا ازینا دیدم

ن همه دیگه اونایی ک میان پشت بقیه پیشم حرف میزنن حس میکنم میخوان ب طرف برن بگن ک این پشتت چیا گفت و ...

خوب این که مشکلی نیست .تا کسی خاست سر غیبت را باز کنه مستقیم بگو‌من بدم میاد جلوی من پشت سر دیگران حرف نزنید