2777
2789
عنوان

چطوری از عشق و وابستگیم کم کنم

111 بازدید | 6 پست

چطوری روی خودم کار کنم که زیادی به چشمم نیاد شوهرمو میگم خیلی اذیتم میکنه با بی فکریهاش

...خستم 

به خاطر بچه هام باید بی تفاوت باشم بهش تا آرامش داشته باشم

چطور میتونم بهش بی تفاوت باشم نمیتونم سر کار برم که سرم گرم بشه 

سرم اندازه ی کافی با بچه ها شلوغه..

یه راهی بدین لطفا ... 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید به خانوادت ودوستات نزدیکتر بشی اینجور اون کمرنگ میشه برات

شهر غریبم دو سه تا دوست بیشتر ندارم اینجا

شهر غریبم دو سه تا دوست بیشتر ندارم اینجا

فقط که رفت وامد نیست با خواهرات گروه خواهرانه تشکیل بده رومان بخون سرگرم شو خودسازی کن وخودت خیلی ووست داشته باش سعی کن برا خودت پول پس انداز کنی از حالا تمرین کن من مامان شوهرم نیستم

فقط که رفت وامد نیست با خواهرات گروه خواهرانه تشکیل بده رومان بخون سرگرم شو خودسازی کن وخودت خیلی وو ...

شرایط هیچی رو ندارم گروه دارم اتفاقا چندتا

وقتی که خونس همش دوست دارم پیش هم باشیم حرف بزنیم اونم یا گوشی دستشه یا با بچه ها مشغوله یا حرفی میزنه ناراحت میشم...اگه بتونم دلمو مهار کنم خوب میشه

نمیدونم چرا اینهمه آزارم داده چرا باز دوسش دارم

شرایط هیچی رو ندارم گروه دارم اتفاقا چندتاوقتی که خونس همش دوست دارم پیش هم باشیم حرف بزنیم اونم یا ...

من درکت میکنم منم اوایل ازدواجم اینجور بودم طاقت یک لحظه دوریشو نداشتم ولی اون خیلی اذیتم میکرد پنشنبه ها تایم تعطیلیش بود منو مجبور میکرد شب برم خونه بابام بمونم که اون نمیدونم چه غلطی تنهای بکنه کم کم من هم مثل تو گفتم چیه چرا فکر میکنم این بهترین مرد زمینع همسن وسالهای من هنوز شبا با عرسکشون میخوابن منم رابطه ام با خواهر مجردم بیشتر کردم کم کم دیگه خودم خیلی دوست داشتم شب خونه بابام باشم ی روز به خودش اومد که این زن همون زن قبلی نیست بعد اون شروع کرد به من نزدیک شدن ولی من دیگه هیچ وقت اون ادم وابسته سابق نشدم ببخش سرت ددرد اوردم