2777
2789
خیلی سن خوبیه ادم وقتی تو چهل و چهل و خورده ای سالگی دختر دار میشه انگار دوباره جوون میشه اگه خوش ذو ...

امیدوارم اینطوری باشه و دخترم ناراحت نباشه بخاطر این اختلاف سن🙏🙏😢😢

اره کایلین خودمم خوشم اومده بود ولی شوهرم میگه فقط با آ باشه با پسرم ست بشه کلا پیشنهادی نمیده میگه ...

بنظرم خوشت اومده بزار چون هم قشنگه هم خوش آوا هم معنیش خوبه توش آ هم بالاخره داره اولشون مثل هم نباشه هم بهتره

اسم های قشنگ با آ الان اکثرا قدیمی و خیلی تکراری شدن مثل آیلین آیلار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم اینطوری باشه و دخترم ناراحت نباشه بخاطر این اختلاف سن🙏🙏😢😢

نه اصلا ناراحت نمیشه با توجه به شناختی ک از شما دارم خانم شیک و باکلاسی هستین به خودتون اهمیت میدین دختربچه ها تا کوچیکن دوس دارن وقتی مامانشون میاد مدرسشون به خودش برسه تا پیش دوستاشون پز بدن😍😂بزرگتر هم میشن دوس دارن مادرشون درکشون کنه حمایتشون کنه و پشتشون باشه و خیلی سخت گیر نباشه ک این مسائل واقعا ربطی به سن مادر نداره مادر خودم متولد دهه چهل با اینکه دوستام اکثرا مادرشون ده سال از مادر من کوچیکترن اما مادر من خیلی بیشتر از مادر اونا همراهمه💕

از لحاظ سخت گیری هم بیشتر منظورم به اینه ک بعضی ها سخت گیری افراطی دارن من یه مادری رو دیدم دخترش کلاس نهم بود اما اجازه نمیدادن دخترش سیبیل هاش رو برداره با اینکه میدید دوستاش چقدر مسخرش میکنن

سلام عزیزم. لطفا درخواست دوستی رو قبول میکنید یه سوال دارم برای رستورانی که موسیقی زنده داره ، توی یکی از تاپیک ها گفته بودید تو خصوصی میگید😁

ممنون میشم گلم

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....