2777
2789

قدش فک کنم پنج شیش سانت از من بیشتر باشه، من اصلا خوشم نمیاد شوهرم بخواد هم قدم باشه 😐دوس دارم قد بلند باشه همین حرفم بهش زدم، ولی بهش برخورد 😐😂هنوز از نزدیک ندیدمش ولی یکم تلاش نمیکنه برای دیدنم فقط میگه کی خودت وقت میکنی بگو بریم بیرون همینقدر بی تلاش و بیفکره اصلا از این رفتارش خوشم نیومده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مشکل قدشه؟ یا رفتارش؟ 

بعدشم این ک بهش بر خورده حق داشته 

مث اینه ک بیاد ب تو بگه من دوس دارم زنم سایزش 85 باشه 😶

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
رفتارت بد بوده اما درکت میکنم چون خودمم از پسرای قد کوتاه اصلا خوشم نمیادحالا اگه خوشگل نباشن ولی قد ...

دقیقا بهش همینم گفتم، گفتم اگه قدت بلند بود و ایکبیری هم بودی بازم میتونستم باهات ادامه بدم😂فک کنم زیاده از حد رک گفتم ولی نتونستم خودمو کنترل کنم که نگم

تو دیگه😐!!

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

این تفکر غلط چیه گذاشتن تو دهن مردم ک قد قد قد 

ادم یکیو ک بخاد هر مشکلیم داشته باشه براش مهم نیست 

تو زندگی اینقد مشکل هست که قد ب چشم نمیاد

مردم بقیه کشورا این چیزا براشون مهم نیست ک اینقدم خوب زندگی میکنن تو کشور ماهم چهارتا بیسواد تازه ب دوران رسیده میان میگن ای مردم فقط بگید قد مردمم گوش میدن

طرف ناراحت شده از حرفت خانم

این تفکر غلط چیه گذاشتن تو دهن مردم ک قد قد قد ادم یکیو ک بخاد هر مشکلیم داشته باشه براش مهم نیست تو ...

واقعا دست خودم نیست انگار با یه بچه طرفم، نمیدونم مغزم قبول نمیکنه که طرف آدم بزرگه 😑حتما باید قدش بلند باشه که بفهمم مرده 

آخه خیلی صمیمی صحبت می‌کرد خواستم بهش امیدواری ندم از الان بهم وابسته بشه😐گفتم هر وقت دیدمت بعد تصم ...

اصلاً رفتارت پخته نبوده بنظرم،اشتباه کردی،ممکنه بخاطر رفتارت عقب نشینی کرده باشه

الان مشکل قدشه؟ یا رفتارش؟ بعدشم این ک بهش بر خورده حق داشته مث اینه ک بیاد ب تو بگه من دوس دارم زنم ...

آخه سایز دیدنیه، اون که نمیاد منو ببینه بگه پسند نشده، آدم اول ظاهر طرف باید به دلش بشینه بعد به بقیه چیزا برسه😶