2777
2789

چند ساله باهاش مثل خواهر رفتار میکردم باهاش کلی درد و دل میکردم حتی تحت تاثیر حرفاش با خانواده شوهر در افتادم حالا دیروز با هم یه بگو مگو ساده داشتیم که حتی بی احترامی هم بهش نکردم رفته جلو شوهرمو گرفته که زنتو جمع کن منو فحش داده چقدر ساده بودم فک میکردم دوستمه نگو پشت سر از صدتا دشمنم دشمن تر بوده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درست گفته باشم میگه دو تا هوو از ی دروازه عبور میکنن ولی دوتا جاری ند 

هیچ وقت هرگز به هیچ عنوان نباید با جاری صمیمی شد کلا با خانواده ی شوهر نباید صمیمی شد

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
هممون این دورانو میگذرونیم و یاد میگیریم

چقد خوبی کردم در حقش خوب مزدمو داد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
اگه درست گفته باشم میگه دو تا هوو از ی دروازه عبور میکنن ولی دوتا جاری ند هیچ وقت هرگز به هیچ عنوان ...

منه خر فک میکردم میتونم تا آخر عمر باهاش دوست بمونم چقد به خاطرش با مادر شوهرم درافتادم

هفت سال جاری دارم 

خنثی 

سعی کنید صمیمی نباشید اوایل دو سه بار حرفی مثل خره و اینا را میزد اصلا جوابش ندادم که فکر نکنه منم مثل بقیه هستم 

تو ی ساختمان هستیم ولی مثل دوتا غریبه

من احمق بعد ۱۰ سال فهمیدم جاری مثل درخت میوه  دم دست شویی یا همون مستراب می مونه نه از سایش و نه ازمیوش می تونی استفاده کنی

ماهی رو هر موقع از آب بگیری تازه هست  تبریک بهت می گم از گمراهی نجات پیدا کردی    فقط به فکر پیشرفت خودت تو خفا باش بزار از  فضولی بمیره  

👌👌👌

تجربهٔ مشابهی داشتم و واقعاً از اینکه جاری هام را آدم حساب کردم پشیمونم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

منه خر فک میکردم میتونم تا آخر عمر باهاش دوست بمونم چقد به خاطرش با مادر شوهرم درافتادم

حالام اشکال نداره عزیزم 

دیگه تجربه بشه واست و بهش خوبی نکنی و دورشو خط بکشی 

هفت سال جاری دارم خنثی سعی کنید صمیمی نباشید اوایل دو سه بار حرفی مثل خره و اینا را میزد اصلا جوابش ...

ما هم توی یه ساختمونیم بیش از اندازه باهاش صمیمی شدم حالا میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم

من احمق بعد ۱۰ سال فهمیدم جاری مثل درخت میوه دم دست شویی یا همون مستراب می مونه نه از سایش و نه ازم ...

همون دیگه همه رازهامو بهش میگفتم از بس که ساده بودم من خانوادم ازم دورن فک میکردم میتونه جای اونارو برام پر کنه اون مامانش کنارشه بهش یاد میده 

حالام اشکال نداره عزیزم دیگه تجربه بشه واست و بهش خوبی نکنی و دورشو خط بکشی

اگر پند بگیره 

من بودم قهر نمی‌کردم ولی خونشم نمی‌رفتم تعارفم میزد میگفتم کار دارم 

من جوری رفتار کردم که مادر شوهرم کله کرد گفت به فلانی رو نمیدی 

گفتم باشه تا سوارم بشه 

ما باید از اتفاقاتی که برای دیگران میفته درس بگیریم 

وگرنه تا آخر عمرمون باید آزمون خطا کنیم

اگر پند بگیره من بودم قهر نمی‌کردم ولی خونشم نمی‌رفتم تعارفم میزد میگفتم کار دارم من جوری رفتار کردم ...

دقیقااا خیلی خوب گفتید 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻