2777
2789

باید چیکار کرد؟؟نمیشه همش دعوا راه بندازم . می‌خوام با سیاست پیش برم.اگه مخالف نظرش باشم ناراحت میشه و دادو قال میکنه گاهی.منم کوتاه میام.دوست داره همه چی همونی بشه که خودش میخواد منم حوصله دعوا نداشتم کوتاه می اومدم به خودم‌اومدم دیدم داره خیلی پرو میشه دیگه میخوام جمع و جور کنم خودمو😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش مهرباننه حرف بزن به وقتش

بگو هر ادمی تو زن گیش  اشتباهاتی داره  حتی داناترین .... ولی باید انتقاد و بپذیره و خودشو درست کنه طوری که بهش بر نخوره.  بعد بگو فلان فلان کار اینجوری ولی بازم تو بگو چی درسته بنظرته .....

بگو چشم و هرکاری دلت می خواد بکن

نمیشه کار خودمو کنم که وقتی نظر برا زندگی مونه.مثلا میخوایم بریم سفر اون میگه اینجوری کنیم من مخالفم چه جوری کار خودمو کنم وقتی نمیشه 

باهاش مهرباننه حرف بزن به وقتشبگو هر ادمی تو زن گیش اشتباهاتی داره حتی داناترین .... ولی باید انتق ...

یک چند باری اینجوری گفتم.برمیگرده با لحن ناراحت چ طلبکار میگه باشه آقا هرچی تو میگی بعدم دیگه باهام حرف نمیزنه.

نمیشه کار خودمو کنم که وقتی نظر برا زندگی مونه.مثلا میخوایم بریم سفر اون میگه اینجوری کنیم من مخالفم ...

خب تو عمل انجام شده قرارش بده 

تو هر موضوعی کنار نیا 

مثلن بگو من اگر این کارو بخاطر تو انجام میدم توام این کارو به خاطر من انجام بده 

اگر عاقلانه حرف زدن جواب نداد 

می تونی با مشاور حرف بزنی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
یک چند باری اینجوری گفتم.برمیگرده با لحن ناراحت چ طلبکار میگه باشه آقا هرچی تو میگی بعدم دیگه باهام ...

سعی کن هر چی قدم به قدم تکه به تکه چیزی میگه عمل کنید کم کم خوب میشه محبت میاد