نمونش دیشب که رفتیم کافی شاپ موقع حساب کردن خودشو زد به اون راه و رفت سمت ماشینش ۴٠٠ تومن من پرداخت کردم بعد امشب زنگ زده میگه من رفیقم با دوست دخترش میره بیرون حتی دختره واسش ببشتر خرج میکنه تو هم بابد واسم خرج کنی یا مثلا بهم ۱ ملیون داده بود پس گرفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب من حتی زنگ هم بهش میزنم قطع میکنه خودش میزنه میگه شارژت تموم نشه😐😂♥️
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
ببین بخوای منطقی فکر کنی چیز بدی نیست واقعامشکل اینه پسری که دوستت داره این کارو نمیکنه
دقیقا
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️