2777
2789
عنوان

راهی برای کاهش تهوع بارداری

66 بازدید | 4 پست

خانمایی که باردار بودین یا باردار هستین واسه کاهش تهوع بارداری چی پیشنهاد میدین؟ 

دکترم یه قرصم داده که چندان اثری نداره منم بعد قرص دمیترون که گفتن عوارض خطرناک داره میترسم قرصی بخورم، خوراکی چی میخوردین تهوعتون کم شه؟ 

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته هستين؟منم معده درد شديد دارم اصلا خوبم نميشه ٨ هفتم

منم رفتم۹ هفته. 

هنوز معده درد ندارم بجز دیروز ک مردم از درد معده😑 ولی این تهوع اذیتم میکنه

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
کراکر نمکی

حس میکنم نمیتونم بخورمش🥴 چوب شور رو هم شنیدم آروم میکنه