طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عنوان راهی برای کاهش تهوع بارداری 68 بازدید | 4 پست خانمایی که باردار بودین یا باردار هستین واسه کاهش تهوع بارداری چی پیشنهاد میدین؟ دکترم یه قرصم داده که چندان اثری نداره منم بعد قرص دمیترون که گفتن عوارض خطرناک داره میترسم قرصی بخورم، خوراکی چی میخوردین تهوعتون کم شه؟ قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون 1403/05/19 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطيما٧٧٧٤ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1476 چند هفته هستين؟منم معده درد شديد دارم اصلا خوبم نميشه ٨ هفتم
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 چند هفته هستين؟منم معده درد شديد دارم اصلا خوبم نميشه ٨ هفتم منم رفتم۹ هفته. هنوز معده درد ندارم بجز دیروز ک مردم از درد معده😑 ولی این تهوع اذیتم میکنه قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 کراکر نمکی حس میکنم نمیتونم بخورمش🥴 چوب شور رو هم شنیدم آروم میکنه قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون