2777
2789
عنوان

نظرتون راجب برنامه جوکر زنانه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 12878 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دنبال نمیکنماما بی مزه نو ارزش دیدن نداره. تو اینستا دیدم، متین ستوده ادای بانو هایده رو در اوردآ ...

متین خیلی هم جذابه

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

خب زنا محدودترن

ولی من کلا مردونه سو هم دوس ندارم

کاش کسی برنده میشد ک بتونه بیشتر دیگرانو بخندونه

کلا هرکی بخواد ادا دربیاره ک کسیو بخندونه خودشم خندش میگیره پس کمتر کسی این ریسکو میکنه و بیشتر برنامش جدیه تا شوخی

استندآپ کمدی های رامبد جالب تر بودن

من دوستشون داشتم، بامزه ان

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من دنبال نمیکنماما بی مزه نو ارزش دیدن نداره. تو اینستا دیدم، متین ستوده ادای بانو هایده رو در اوردآ ...

دقیقا👍

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مثلا قسمت آقایون که سری قبل بودن خیلی قشنگ بود 

والا فقط داشتن لودگی میکردن من اون رو نتونستم تحمل کنم 

بعد احسان علیخانی اصلا آدم بانمکی نیست نمی دونم ولی سیامک انصاری خیلی بهتر بود تیکه های علیخانی خیلی نچسب 

باز این قسمت خانم ها قابل تحمل تر بود 

بعد خانم ها جز حرف زدن کاری نمیتونن بکنند این رو هم در نظر بگیریم که کلی محدودیت دارن حتی نمیتونن بخونن 

انقدر من ژاله صامتی رو دوست دارن عاشقشم خودخودشه

آره خوبه 

ولی اینجا از وقتی ک وارد شد داشت راجب میزبان بودن خودش حرف می‌زد و هی با حالت قهر لوس ب رخ می کشید هی میگه اومدم حال یکیو بگیرم وبرم

😑 
به نظر من که خوب بود 🫤حداقل از مردا بهتر بودن ...

آره به نظرمنم صد درجه از مردا بهتربود مردا فقط با رقص وشوخی جنسی خنده میگرفتن اما اینا بدون اینا خیلی بامزه ترهم بود 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه