2777
2789
عنوان

عکس اشپزخونه و خونه ای که با کلی قرض خریدیم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 8288 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با منین؟۵سال از عروسیم میگذرهچهارمین اثاث کشیمه که دیگه ایشالاه اینجا موندی میشم😂فقط مبلامو عوض کرد ...

خیلی قشنگه 

ماشاله چقدر تمیزی فکر کردم عکس جهیزیه ات هست

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
خیلی قشنگه ماشاله چقدر تمیزی فکر کردم عکس جهیزیه ات هست

گاز صفحه‌ای اینارو هم چون خونه نو ساز بود نداشت خودمون خریدیم،

سازنده نگرفت 

اما سینک گذاشت،که کاش اونم نمیزاشت خودمون میخریدیم،😂(شوخی کردم خیلی ادم خوبیه،اونم که دیگه همه سازنده ها اونطور میکنن که حالا ایشونم خیلی خیلی بهتره از بقیه‌‌س کابینتا خیلی دوس داشتم خودمون بزنیم اما نتونستیم خیلی چک داشتیم همینطوریشم؛خودش زد سازنده اما راضیم خوبه.

اما سینک بعدا عوض میکنم اونطور‌مه باید خوب نیس شما خودتون خریدین؟

چطوره راضین؟

گاز صفحه‌ای اینارو هم چون خونه نو ساز بود نداشت خودمون خریدیم،سازنده نگرفت اما سینک گذاشت،که کاش اون ...

مهم خرید خونه است بعدا هرچی به دلت نبود میخری کم کم‌

ما آماده شده خریدیم تکمیل بود فقط گچبری هاش رو دوست نداشتم میخواستم ساده باشه گفتم بکنیم کلی هزینه داره باشه سال‌های بعد 

الان خیلی بدهی داریم😁

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
مهم خرید خونه است بعدا هرچی به دلت نبود میخری کم کم‌ما آماده شده خریدیم تکمیل بود فقط گچبری هاش رو د ...

اره میدونم بخصوص این روزا خیلییی سخته صاحب خونه شدن.

اره اونا هم نو دیگه بزار بمونن،چند سال بعد که رنگشو کثیف شد عوض من هم تنوع میشه هم الان اینارو حیف نکردی استفادشو کن حالا