2777
2789
عنوان

یعنی بچه تو شکمم سندروم داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 88 پست
می گم خیلی وقتا اینا دروغ می گن مخصا اگه بچه چندمت باشه می گن همین که داری بسه می خوای چی کار البته ...

وای ول کن تروخدااااا 

کی گفته اخههههه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ببین عزیزم امینو سنتز رو بده اگه سالم بود خداروشکر اگه نبود سقطش کن بدنیا نیارش و نزار یک عمرررر همت ...

عزیزم حتما سقط میکنم اگه سالم نبود 

من یه دختر دوساله دارم 

این یکی ناخواسته بود اصلا بچه نمیخواستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من س ساعت تایپ کردم پرید پستم 

عزیزم نگران نباش ۲ تا از دوستای منم گفتن سندروم داره بچهاشون رفتن امنیو سنتز و جوابش ک اومد دریغ از ۱ درصد مشکل . شکرخدا ب دنیا اومدن و سالمن 

امشبم شب شهادت حضرت رقیه ست نذر کن ان شالله جوابت ک منفی شد و بچه سالم بود هرسال شب شهادت حضرت رقیه بری مسجد محل مثلا ب بچهای کوچیک خوراکی اسباب بازی یا از اینجور چیزا بدی یا هر نذری

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عزیزم به خدا توسل کن

مامان من آزمایش داده بود زده بود داداشم سندروم داون داره

هرروز از بیمارستان زنگ میزدن که سقط کن( اون موقع سقط آزاد بود ) بچه میاد به این دنیا اذیت میشه خودت اذیت میشی هر روز مامانم گریه میکرد خیلی دوران بدی بود حتی دایی هام میگفتن سقط کن...

ولی مامانم گوش نمیکرد میگفت من از خدا خواستم سالم باشه

الانم داداشم سالمه خداروشکر😁

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

ممنون عزیزم بابت حرفات ❤

اصلا ب دلت بد راه نده و استرس نگیر . گاهی وقتا دکترا ب یه درصد ک شک میکنن یه ترس بزرگی رو تو دامن مادر باردار میندازن . ان شالله ک سالمه و ب زودی جمعتون ۴ نفره میشه . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤