2777
2789
عنوان

کیا درون گرا هستن

166 بازدید | 17 پست

من وقتی یکی بهم زنگ میزنه یا حتی پیام میده خیلی استرس میگیرم و قلبم ضربانش میره بالا بعد اصلا در جواب بعضی پیاما یا حرفا هم نمیدونم چی بگم دو ساعت فکر میکنم یا مثلا فردای اون روز یه چیزی یادم میاد که بگم ، بعد اینکه وقتی یه مکالمه رو خودم شروع میکنم پشیمون میشم اصلا چرا پیام دادم 

خیلی دارم اذیت میشم 

بعد تازه قراره امسال برم دانشگاه 

بدبختم 

هر کی قیافمو میبینه میفهمه صد سال تو خونه نشستم 

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

من

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اولیه سروتونین بدنت پایینه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

من البته قبل دانشگاه بدتر بودم کم کم خودت مجبور کن سعی کن ت موقعیت خودتو مجبور به فعالیت کنی درونگرایت بهتر میشه خجالتت کمتر نترس خوب میشی میتونی برای بهتر شدن به مشاوره مراجعه کنی

خدایا به حق رقیه ات به کودکان فلسطین کمک کن. عاشورا در این زمان دارد تکرار می شود.😔

من میانه ام😂

دقیقا هیچوقت جواب تماس هارو نمیدم 

ولی با یکی دو کلمه ک حرف میزنم یهو همه چیمو میگم بهش

اصلااا هم دلم نمیخواد کسی ببینه ناراحتم یا گریه میکنم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

منم اينجوري ام خيلي اذيته

خیلی

اصلا کسی درکم نمیکنه خیلی وضعم خرابه یه سلام ساده هم میخوام بکنم میترسم 

حالا بازم تو مجازی بهتر حرف میزنم 😂😢  

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

منم اینطور بودم و خجالتی الان بهترم باخودت کار کن اعتماد به نفست بالا بره.

من الان روبه برونگراییم گاهی وقتا حس میکنم درونگرام ولی نه اگه بخوام خیلی برونگرا میشم ولی سعیتو بکن و رو خودت کار کن اینارو بذار کنار قوی باش با اعتماد به نفس.

تو منی یا من تو؟

با این تفاوت ک من میرم هشتم دوستامم سال قبل باهم بحث کردیم کات کردیم حالا نیمدونم چقد قراره زخم زبون بشنوم قشنگ با ۴۰ پنجاه نفری دشمنم طرف رفته ننشو اورده داره منو میخوره 

با زحالا مقصر خودشه فحش اعضای بدن داده پشت من

از یه ورم من مامانمو بردم واسه اون یکی ک تجاوز میکرد ب همه از جمله من(هی دست میکرد لای پای ادم)یا با مشا میزد تو مثانه و شکم و...

ب مامانم میگه علطی نمیتونی بکنی بعد رفته پشت من بد گفته مدیر و بچه ها و....

همه علیه من شدن قراره دهنم سرویس شه

ینی رفتم پیش مشاور میگفت فحشا رو تو دادی خودتم این کارارو کردی ببرمت اموزش پرورش ادم شی:/

عذااااااب قراره بکشم

منم همیهش واسه اینکه دشمن تراشی نشه لال میشم بقیه شوخی دستی و کلامی میکنن اصلا از درون خورد میشم یه دوستم ندارم

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
شاید درونگرا نیستی بخاطر شرایط زندگیت خجالتی یا بی اعتماد بنفسیبهتره بیشتر بری تو اجتماع

من تو مدرسه هم بودم همیشه از جمع دور بودم 

موضوع بحث مشترکی هم با بچه ها نداشتم 

اونا همش در مورد موضوع کراش و نمیدونم شوهر و بیرون رفتنشون  اینا حرف میزدن من نمیدونستم چی بگم آخه 😂😂 میترسم دانشگاه هم همین باشه