2777
2789
عنوان

طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی

376 بازدید | 5 پست

دوستان مهمان دارم میخام اکبرجوجه بزارم دفعه اولم هست میشه ی دستور پخت که خدتون امتحان کرده باشین بگین بهم چون میخام خوشمزه بشه شوهرم میگه خسته شدم ازبس قورمه سبزی و قیمه وزرشک پلو گذاشتی یکم چیزای متنوع تر درست کن منم تصمیم گرفتم برای درست کردن اکبر جوجه حالا از کدبانوهای سایت درخواست کمک دارم 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
کوبیده مرغ درس کن هم متنوع هم راحت تر از اکبرجوجه

دوستنداره شوهرم😅

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مرغها باید کوچک باشن از قبل چندساعتی تو نمک و آب و پیاز و یه کمی آب لیمو بگذار بمونه،بعد از آب نمک در بیار بهش نمک و فلفل بزن بگذار کف تابه یا قابلمه زعفرون دم کرده فراوون،کره بریز روش حدود یه ساعت با دم کنی بگذار رو گاز و طرف دیگه ش هم یه ساعت 

شعله گاز رو کم کن مثل وقتی میخوای برنج دم کنی البته بهش سر بزن بعد با رب انار بیار سرسفره،من درست کردم عالی میشه تو نت هم هست تو آشپزی روبیکا هم هست 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

اکبر جوجه ی اصلی به جز نمک به طعم دهنده ی دیگه ای نیاز نداره، من اینو از کسی که رستوران دارن یاد گرفتم ، خودمم درست کردم و عالی میشه...مرغ ها رو نمک مال میکنیم ، کم نباشه نمکش، بعد از نیم یا یه ساعت تو روغن کاملا سرخ و طلایی اش میکنیم بعد از تو روغن درمیاریم و تو آبکشی ظرفی چیزی می‌ذاریم تا آب و خونش ازش خارج شه و میشه با دستمال خونابه هاشو تمیز کرد ، بعدم تو روغن جداگانه ای، تکه های مرغو میچینیم و زیرشو روشن میکنیم تا با شعله ی یکم بالا روغنش زلال بشه ، بعدازین مرحله کره رو به مرغ ها اضافه میکنیم ، این کره اس که لطیف و خوش طعمش میکنه، دم کنی می‌زنیم و می‌ذاریم حداقل ۲,۳ ساعت بپزه ...نوش جان

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز