2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری های این ماه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 55 پست
جلوتر از منتظرا مامان میشی 😀چون استرس نداری...خخخ تجربه ثابت کرده هر چی استرس بیشتر برا باردار شدن ...

مبارکت باشه گلم مامان خوشگله میشی .... من خیلی استرسشو ندارم چون شرایطم زیاد اوکی نیست ولی ایشالا هر کسی دوست داره زود خدا بهش بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من 20شهریور به علت تشکیل نشدن قلب جنین کورتاژ شدم. کی باز میتونم اقدام کنم

منم فروردین بهمین دلیل سقط کردم دوبار پری شدم رفتم دکتر گفت آماده  ای اقدام کردم همون ماه اول باردار شدم

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
من تنبلی تخمدان داشتم .بعداز یکسال با دارو باردار شدم. الان باز باید دارو مصرف کنم و یکسال صبر کنم؟ ...

من بار اول بعد از دوسال باردار شدم البته بدون علت بعد از سقط همون ماه اول شدم

یعنی بعد از سه ماه باز باردار شدید؟  خیلی امیدوار شدم

همون ماه اول اقدام 

ولی قبلش قرص جلوگیری نخوردم جلوگیری طبیعی بود

قرص نخور خیلی موثره زود میگیره فقط نزار زیاد طول بکشه شش ماه اول بعد از سقط خیلی زودتر باردار میشی

من بار اول بعد از دوسال باردار شدم البته بدون علت بعد از سقط همون ماه اول شدم

ان شالله بدن منم مثل شما باشه. سریع باردار شم. ان شالله قسمت همه منتظرا بشه. من بیست سالمه وقت زیاد دارم اما شوهرم 28سالشه. اون خیلی بچه دوست داره

همون ماه اول اقدام  ولی قبلش قرص جلوگیری نخوردم جلوگیری طبیعی بود قرص نخور خیلی موثره زود میگ ...

خواهرشرهرم گفته زود حامله نشو چون ممکنه رحمت لیز بشه و دیگه نتونی مامان شی. خیلی میترسم

ان شالله بدن منم مثل شما باشه. سریع باردار شم. ان شالله قسمت همه منتظرا بشه. من بیست سالمه وقت زیاد ...

انشاالله که زود نتیجه بگیری عزیزم

خواهرشرهرم گفته زود حامله نشو چون ممکنه رحمت لیز بشه و دیگه نتونی مامان شی. خیلی میترسم

الکیه خواهرم بعد از سقطش اصلا پری نشد فوری حامله شد بچش بدون هیچ مشکلی دنیا اومد