دوستای گلم من خودم ۶ سال هست منتظرم مامان بشم. بیاین ببینیم خوش شانس این ماه کی هست و کی با خبر بارداریش خوشحالمون میکنه. امیدوارم منم این ماه باردار بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی کشم خسته ام البته کارم نمیکنما ولی کلا هفته ای دو بار بیشتر اذیتم میکنه عزیزم 😍 قرصمم مجبوری قطع کردم چون با توجه به سابقه کنسر سینه خانوادگی مون واسم خیلی بده مصرف هورمون
سلام من 20شهریور به علت تشکیل نشدن قلب جنین کورتاژ شدم. کی باز میتونم اقدام کنم
عزیزم متاسفم .انشالا دفعه بعدی بارداری خوبی داشته باشی.حتما شوهرتو بفرس آز اسپرم بده.منم به همین دلیل ۲۶ فروردین سقط کردم.دکترم پیشنهاد آز اسپرم داد فهمیدیم شوهرم اسپرماش به شدت ضعیف بود و دلیل سقطم همین بوده.قبل از اقدام از همه چی مطمئن شو بعد.ریسک نکن.سه ماه دیگه حداقل باید صبر کنی برا اقدام.تو این مدت هم خودتو هم شوهرتو تقویت کن.حتما آزمایش اسپرم بدین