2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری های این ماه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن یک روز در میون رابطه داشته باشی

نمی کشم خسته ام البته کارم نمیکنما ولی کلا هفته ای دو بار بیشتر اذیتم میکنه عزیزم 😍 قرصمم مجبوری قطع کردم چون با توجه به سابقه کنسر سینه خانوادگی مون واسم خیلی بده مصرف هورمون

سلام من 20شهریور به علت تشکیل نشدن قلب جنین کورتاژ شدم. کی باز میتونم اقدام کنم

فکر کنم لاید دو ماه از کورتاژ بگذره عزیز دلم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
نمی کشم خسته ام البته کارم نمیکنما ولی کلا هفته ای دو بار بیشتر اذیتم میکنه عزیزم 😍 قرصمم مجبوری قط ...

اما اگه نی نی میخوای مجبوری😊😊😊😊

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
سلام من 20شهریور به علت تشکیل نشدن قلب جنین کورتاژ شدم. کی باز میتونم اقدام کنم

عزیزم متاسفم .انشالا دفعه بعدی بارداری خوبی داشته باشی.حتما شوهرتو بفرس آز اسپرم بده.منم به همین دلیل ۲۶ فروردین سقط کردم.دکترم پیشنهاد آز اسپرم داد فهمیدیم شوهرم اسپرماش به شدت ضعیف بود و دلیل سقطم همین بوده.قبل از اقدام از همه چی مطمئن شو بعد.ریسک نکن.سه ماه دیگه حداقل باید صبر کنی برا اقدام.تو این مدت هم خودتو هم شوهرتو تقویت کن.حتما آزمایش اسپرم بدین

زیاد واسم مهم نیست نی نی 😊 اما امیدوارم شماها نی نی دار بشید 😍

جلوتر از منتظرا مامان میشی 😀چون استرس نداری...خخخ

تجربه ثابت کرده هر چی استرس بیشتر برا باردار شدن داشته باشی دیرتر میگیره.

من تا عید برنامه دارم باردار شم به لطف خدا.از این ماه اقدام دارم