2777
2789
عنوان

چرا اگه پدر قبل پدربزرگ فوت کنه نوه ها ارث نمیبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 44 پست
بله قانون اینه به اون بچه ها چیزی نمیرسه

اشتباه نیس؟؟

البته بگم قراره بهشون بدن سهم پدرشونو ولی قانون میگه نمیرسه بهشون

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالبه که به نوها ارث نمیرسه اما پدربزرگ میتونه از مادرشون بگیرتشون

ی سفره ای پهنه دیگه. همه یه ناخونک بزنن

زن از تمام زندگیش ک با شوهرش ساخته یک هشتم میبره😄

بعد اگ اشتباه نکنم اگر پدرمادر متوفی نباشن برادر و خواهر متوفی یه مقداری میتونن ادعای سهم الارث کنن

فک کن پدر بمیره بعد عمه عمو بیان دنبال شکم پرکنی...🤦🏼‍♀️😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حالا اگه ارثی بود که خودش میداد بعد پس میگرفت یچیزی درغیز اینصورت نامردیه محضه

چور کبریتی ب بچش نداده بود 

بچشم تصادفی مرد

از نوهاش ک میشد یتیم و اواره و ۲۰‌.۲۲ساله زمین گرفت

هیچوقت درکشون نمیکنم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه زمینی هس همه پدرا تقریبا فوت کردن..۲تا در قید حیاتنزمین بین این دوتا و بچه های اون مرحوما تقسیم ش ...

قانون شاید به دلایلی اینو بگه 

اما این عمو ها باید انصاف داشته باشن 

آدم چطور میتونه نذاره بچه های برادرش سهمی ببرن؟

قانون شاید به دلایلی اینو بگه اما این عمو ها باید انصاف داشته باشن آدم چطور میتونه نذاره بچه های برا ...

اتفاقا این بچه ها هم سهم پدرشون بهشون دادن هم چون مادرشون با عموشون ازدواج کرده سهم عموشونم صحاب شدن

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
اشتباه نیس؟؟البته بگم قراره بهشون بدن سهم پدرشونو ولی قانون میگه نمیرسه بهشون

قانونی حقی ندارن 

ولی خب اگه می‌خوان بدن که کار خوبیه به نظرم 

پسر عمه من با پدرش تصادف کرد . 

پسر صبح فوت شد ، پدر غروب 

بقیه بچه ها چیزی به بچه های پسر عمم که فوت شده بود ندادن 

با اینکه میلیاردی همه ارث بردن 

پسر عموم هم فوت شد . عموم واسه نوه اش خونه و ماشین خرید به نامش زد . گفت بعد من هیچی به نوه نمی‌رسه . خودش جلو جلو داد بهش

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

خیلی قانون چرت مزخرفیه یکی رو میشناسم ک زیاد زمین ملک داشتن الان خودش فوت شده ی دختر داره و همسرش الان داره تو خونها کلفتی میکنه برا خرجی خودش و دخترش  رفتن شکایت کردن گفتن چون پسر قبل پدرش مرده هیچ بهش نمیرسه الانم اون پسرای دیگه اش رو زمینها اونا دارن خروار خروار محصول بر میدارن و بی اینا ی سر خاک خالی ام نمیزنن.یا اینک پدر شوهر خودم فوت شده زن بابای شوهرم هر روز تهدید میکنه میخوام برم شکایت کنم از وارث برای مهریه ام در صورتی ک فقط ی خونه ناقابل دارن گذاشتن واس فروش میگن هرچی سهمت شد بت میدیم

خیلی قانون چرت مزخرفیه یکی رو میشناسم ک زیاد زمین ملک داشتن الان خودش فوت شده ی دختر داره و همسرش ال ...

اون خانم ک شوهرش فوت کرده نمیتونه مهریه بگیره از پدرشوهرش؟