2777
2789

بچه هایی ک پرستاری ازاد خوندین خیلی پولدارین واقعن😂

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 نخوندی؟

مانی یوخ متاسفانه🥲🧑‍🦽

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

شهریه اش چقدره؟

مهندسی کامپیوتر الان دهه فک کن رشته ها پزشکی چقده

فک کنم اینجا ارزون تر باشهچون داداشم معماری رو ۵ میده هر ترم ولی شهرهای دیگه خیلی گرونه

خوشبحالتون کجایین شما

رشت دانشگاه آزاد دو تا داره

ابو هوا عالی قیمتا عالی🥲ما اینجا دانشگا ازادش انگا وسط کویره،بعد ب هزینه هاشم ک اعتراض میکنی میگه کجاشو دیدی تازه اولشه دانشگا ازادها

ابو هوا عالی قیمتا عالی🥲ما اینجا دانشگا ازادش انگا وسط کویره،بعد ب هزینه هاشم ک اعتراض میکنی میگه ک ...

والا من دبیرستانیم زیاد سر در نمیارم ولی اینجا دانشگاه آزاد تو تدریس اینا خیلی مشکلات داشتن 

درسته حالا اینجا آب و هوا خوبه دریا و جنگل نزدیکه اما ماهایی که هیچ جا نمیریم هیچ تفریحی نداریم که😂

آخرین بار که دریا رفتیم فک کنم شاید ۳ سال پیش بود 

هیچ جا نمیریم منم سنم کمه نمیتونم با دوستام برم همش خونم بعد همه بهم میگن شما خیلی تفریحات دارین😂

والا من دبیرستانیم زیاد سر در نمیارم ولی اینجا دانشگاه آزاد تو تدریس اینا خیلی مشکلات داشتن درسته حا ...

حیفه واقعن قدر نمیدونین😂