2777
2789
عنوان

زن داداشم و خواهرشوهرم حاملن😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اونا بچشون به دنیا بیاد تو این نه ماه خودتو حسابی تقویت کن چون دیگه باید تسلیم بشی😂

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

خوشحال باش 

هرکی ی تصمیماتی داره برای زندگیش حالا شاید اونا پنج تا بچه بیارن شما تا چند سال نخواین....

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

خب چرا راضی نمیشی بیارید اگه شوهرت هم دوس داره هم از لحاظ مالی و عاطفی اوکیه اگه نیس ولش

مالی موردی نداریم 

روحی من اماده نیستم حس میکنم خودم هنوز بچم 

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

عروس دایی و دختر دایی های مامانم همشون حاملن باهم🤣🤣🤣

سه تا عروسش 

دو تا دخترش 

همه هم به فاصله دو سه ماه 

دخترش میگه فقط مونده مامانمون حامله بشه 🤣

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

بگو باید اونا از آبو گل دران بعد وگرنه هیچ کسی کمک حالمون نمیشه و ذوقی نداره واسه ما

اون فقط میخواد پدر بشه راستش دلم براش میسوزه ولی من اصلاااا امادگی بچه دار شدنو ندارم

عروس دایی و دختر دایی های مامانم همشون حاملن باهم🤣🤣🤣سه تا عروسش دو تا دخترش همه هم به فاصله دو سه ...

عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیان

خدا همه بچه هارو حفظ کنه بچه برادر منو خواهرشوهرمم کنارشون❤

اون فقط میخواد پدر بشه راستش دلم براش میسوزه ولی من اصلاااا امادگی بچه دار شدنو ندارم

چند سالشه؟

ببین با بچه اومدن مرد فقط ی لیبل اسم پدر میخوره روش و بچه ی وسیله ی سرگرمی میشه براش

اما این زنه ک کلا زندگیش تحت تاثیر قرار میگیره و زیر و رو میشه .پس اصل کار خودتی ک امادگی داشته باشی