2777
2789

سلام من 9ماهه باردارم دیشب مریض شدم رفتم دکتر سرم اینا زدم اومدم خونه بی‌حال افتادم شوهرم راحت گرفت خوابید منم خوابیدم ظهر پاشدم حال نداشتم همینجوری دراز کشیده بهش گفتم چوب پرده آشپزخونه رو وصل کن گفت غروب میرم میخرم دریل ندارم گفتم از کسی بگیر تو فقط جمعه خونه ای منم دم زایمانمه میترسم کارامو نکرده زایمان کنم گفت خیلی گیر میدی انجام میدم و یهو دعوامون شد شدید هرکاری میخوام انجام بده باید کلی حرص بخورم و دعوا کنم نمیگه زنم بارداره افسردگی داره بی حوصله اس باهاش دعوا نکنم شدید دعوا کردیم منم زدمش اونم اومد بزنه جلوی خودشو گرفت گوشیشو پرت کرد و دیگه روشن نشد گذاشت و رفت الان3ساعته رفته گفت نمیخوامت به درک که حامله ای منم خواستم برم مسافرخونه ای جایی شرایط رفتن خونه خانوادمو ندارم چون هی باید سرکوفت بشنوم دوست دارم بذارم برم وقتی اومد نباشم تا بترسه چیکار کنم تو رو خدا باهام درد ودل کنید راهنماییم کنید انقد گریه کردم دارم میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان زایمان کنیو کارات بمونه چی میشه؟؟ظرفات نشوریو زایمان کنی چه اتفاقی میفته ؟؟هیچی هیچی بخدا هیچ اتفاقی نمیفته سختش چرا میکنی خب خونت پرده نداشته باشه وقتی اخلاق همسرت اینطوری 

هر زنی خودشو ضعیف تر کنه و بیخیال تر باشه مردا بیشتر مسئولیت پذیر میشن 

بشین با خودت فک کن یکم 

استراحت کن هر جایی هم رفته باشه میاد ولی بخدا رو خودت کار کن

خب الان زایمان کنیو کارات بمونه چی میشه؟؟ظرفات نشوریو زایمان کنی چه اتفاقی میفته ؟؟هیچی هیچی بخدا هی ...

اون نباید درکم کنه بیشتر به حرفم گوش کنه تو این دوران به خاطر من نه به خاطر بچه اش حداقل بگه من که تا 10شب سرکارم نیستم یه روز خونه ام اون روز وبه حرف زنم گوش کنم 

سر مسئله بیهوده ای دعوا کردید و چرا شما کتک زدید

من افسردگی دارم بی حوصله ام عصبی شدم وقتی میبینم حامله ام و اصلا واسش مهم نیستم خیلی میریزم بهم من خیلی روحی داغونم 

واقعا ارزش داره بخاطر یه پرده تا اینجا پیش برین که بخوای بری مسافر خونه یکی باید با همسرتون صحبت کنه که تایم بارداری  خانما حساس میشن و زود رنج بخاطر هورمون های بارداری خب اون اینو نمیدونه شما باید باهاش صحبت کنید حالیش کنید واگه شوهرتون کارمنده یا نیروی شرکتی جایی هست که فقط جمعه ها خونس  باید خیلی مواظب باشی که اون یه روز که خونس بهش خوش بگذره نه اینکه بیشتر عصبی بشه وخستگی یه هفته  تو تنش بمونه بهر حال اون پرده نصب میشه امروز میگذره اما شماها یکم از هم دور میشین واین یواش یواش  روتین میشه و یه زندگی پرا ناراحتی وعده رو میسازه  انشاالله  که همیشه هر دو خوشبخت باشین 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
واقعا ارزش داره بخاطر یه پرده تا اینجا پیش برین که بخوای بری مسافر خونه یکی باید با همسرتون صحبت کنه ...

بارها گفتم من باردارم بهم ریختم عصبیم ولی کو درک متاسفانه همش من درک کنم اون اصلا نباید درک کنه 

برو بیرون یکم پیاده روی کن تا حال و هوات بهتر شد شاید خودش زنگ زد یا خودت برگرد یا اینکه الکی زنگ بزن بگو حالم بده بیا دنبالم ،هر مردی یه خصوصیت خاص خودش رو داره کاریش هم نمیشه کرد یکی هم مثل شوهر شما بیخیال سعی کنید کم کم با سیاست تغییرش بدین و یا اگه تغییر نکرد با این خصوصی‌اش کنار بیان و الکی خودتون رو آزار ندین و بهش گیر ندین تا دعوا پیش نیاد بهرحال به خاطر بچه تون برای نجات زندگیتون تلاش کنید بزرگ کردن یه بچه به تنهایی خیلی سخته ،بعدا هم ممکنه شوهرتون بچه تون رو ازتون بگیره بده دست نامادری که بعضی هاشون خیلی بدرفتاری و دلسوز بچه شما نیستند اگه میتونی با سیاست زنانه رفتار شوهرت رو تغییر بده و گر نه با این خصوصیت کنار بیا

من افسردگی دارم بی حوصله ام عصبی شدم وقتی میبینم حامله ام و اصلا واسش مهم نیستم خیلی میریزم بهم من خ ...

کمی حق باشماست که تو شرایطی هستید که بی حوصله اید

ولی اگر براش مهم نبود خب اونم میزدت 

فکر کن اونم شاید خسته است شاید کل هفته رو به قول شما تا 10شب نیس یک روز رو بخواد استراحت کنه

بعد نگفته نمیخرم گفته غروب میره

من افسردگی دارم بی حوصله ام عصبی شدم وقتی میبینم حامله ام و اصلا واسش مهم نیستم خیلی میریزم بهم من خ ...

عزیزم‌ زیاد باهاش کل کل نکن اخه که اینطور رفتار کنه

به نرمی می گفتی میشه چوب پرده رو بزنی آخه فقط امروز پیشمی دیگه از فردا باز نمیبینمت

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

اون نباید درکم کنه بیشتر به حرفم گوش کنه تو این دوران به خاطر من نه به خاطر بچه اش حداقل بگه من که ت ...

تو نمیتونی آدما رو تغییر بدی ولی خودتو چرا

سالها حرص بخوری و تلاشم کنی اونی که نمیخواد درک کنه هیچ وقت درک نمیکنه

همه آدما خوب و بد رو میدونن و میدونن کدوم کار باعث اذیتت میشه ولی باز انجامش میدن 

تو بزن فوش بده قهر کن هرچی دوست داری بکن ولی درست نمیشع تا افکار خودت رو خوب نکنی تا بیخیال تر نشی