2777
2789
عنوان

مرده شور سایتتونو ببرننننننن

343 بازدید | 18 پست

۲۰ باید ی کوفتی رو تایپ کردم مرده شور سایت مزخرفتونو ببرن اینقدر تبلیغات و چرت و پرت گزاشتین ک خرابش کردین ..ی ماهه سایت خرابه هنووووززز فنی نتونسته درست کنه حالا طرف کشتیش خراب میشه نهایت یه هفته درسته😒

هیچی رو نمیتونن درست کنن ولی خوب بلدن زرت و زرت تبلیغ اضافه کنن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا خون خودتو کثیف میکنی من از وقتی مشکل داره زیاد انلاین نمیشم. شماهم نشو مگه حقوق میدن ک ایقد م ...

چه ربطی داره آخه دوست عزیز یه کلمه نمیشه انتقاد کرد؟این به هر حال یه مشکله و مسئولای سایت هم وظیفه دارن درستش کنن

عزیزم، واضحه که نمیخوان درستش کنن، کاملا عمدیه این حجم از بی‌توجهی و بی‌مسئولیتی 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

یعنی حالم بهم خورد از این سایت 

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

سایتو برا تبلیغات بالا نگه داشتن

اگه فکر میکنید برای مشکلات کاربرا دارن زحمت میکشن اشتباه میکنید😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان فقط کم مونده رو قاب گوشیمونم بیان تبلیغ بچسبونن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️