2777
2789

من وقتی دانش آموز بودم و کنکور داشتم حوالی همون17/18سالگی اکثر خاستگارام کارمند بودن یکی پرستار بود یکیشون مهندس بود یکی نظامی بود

مامانم به من ابدا نگفت که مثلا ذهنم مشغول نشه اما خب من میفهمیدم(اصولا اون خانواده ها بدرفتاری میکردن با من و من از همه جااا بیخبر یا اینک نگاهای خاص میکردن بهم) 

گذشت اقا ما شد 21سالمون دانشجو شدیم 🤐🫠مامانم الان مدام داره از ازدواج دانش آموزاش میگه. برا من دعا میکنه ازدواج کنم و...(تو یکسال اخیر اصلا و ابدا خاستگار سنتی نداشتم) 

بعدم مدام میگه تو باید با کارمند ازدواج کنی من نمیزارم با کسی ک شغلش ازاده ازدواج کنی و.../ببخشید من منظوری ندارم فقط دارم منتقل میکنم/

چندبار دوست داشتم بگم چرا بااونا که خودت دوست داشتی اونموقع نگفته رد کردی الان ارزوی همونارو میکنی...(مگه زندگی من نیست مگه من نباید تصمیم بگیرم اخه 🥺

دیگه کنکوری نیستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان میگی چیکار کنیم؟!دیگه کاریه ک شدهازین ب بعد بهش بسپار کسی اومد با تو مشورت کنه

عزیزم نگفتم کاری کنین صرفا درد ودل بود... 🫂❤

نه الان میگن اما خب شغلاشون آزاده مامانم دوست نداره 

دیگه کنکوری نیستم