2777
2789

گند زدید به سایت 24ساعت که نیستید هی باید صداتون کنن وقتیم میاید پیام اونی که بی احترامی کرده نمیبیند پیامی که جوابشونو دادیم میدید چی خیال کردین پیش خودتون فکر کردین کی هستین دوسه تا ادم معمولی که مبسری وخوب وبدهای سایت دستتون خجالت بکشید ندیده وقضاوت کرده الکی تعلیق میکنید دیروز اینهمه صدازدیم تاپیکو ببندید نبودید امروز اومدید کاربری منو تعلیق میکنید نه کسی که توهین وفحش داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جا اینجا رو به نشانه اعتراض ترک کن

من چرا برم وقتی مشکل چیز دیگست فقط مشکل من نیست دیشبم یکی از کاربرا الکی تعلیق زده بودن گندسایتو دراوردن هی تعلیق هی اخطار

کاش من میدیدم یه بارم تبلیغات خراب شده😤

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

الان نی نی یارا میگن خب ناراحتی نیااااا😂

نی نی یارا بیخود کردن ناراحتی نیا اونا بلدبودن چش وامیکردن الکی کاربری کسیو تعلیق نکنن نکه بعد 24ساعت پیداشون میشه تازه میزنن خودتو تعلیق میکنن نه کسی که فحش داده

من چرا برم وقتی مشکل چیز دیگست فقط مشکل من نیست دیشبم یکی از کاربرا الکی تعلیق زده بودن گندسایتو درا ...

دلتو خوش نکن 

این مشکلات هست و البته به نظر من و شما مشکله و به خاطر همین امیدی به حل شون نداشته باش 

یا این شرایط رو قبول کن یا اگه اعصابت نمیکشه از سایت خدافظی کن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نی نی یارا بیخود کردن ناراحتی نیا اونا بلدبودن چش وامیکردن الکی کاربری کسیو تعلیق نکنن نکه بعد 24ساع ...

خخ الان بخاطر این حرفا تعلیق میشی 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
الان نی نی یارا میگن خب ناراحتی نیااااا😂

کل درامد سایت از کاربرهاشه 

مگه میشه اینجوری بگن؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
دلتو خوش نکن این مشکلات هست و البته به نظر من و شما مشکله و به خاطر همین امیدی به حل شون نداشته باش ...

مسئولیت سرشون نمیشه بیخودکردن ومیکنن الکی کاربری کسیو تعلیق میکنن خوبه معاون ریس جمهور نیستن دو سه تا مبسر نویس خوب وبد سایت 

الان @niniyar_2 میاد به جرم اانت به والامقام اعلیحضرت شاهنشاه نی نی یار تعلیقت میکنه. منم به این وضع نکبتی سایت اعتراض کردم اخطار اومد توهین به نی نی یار و تعلیق! من اینجوری بودم :  

یه کلمه هم راجع به نی نی یار حرف نزده بودم اعتراض کرده بودم که چرا مشکل سایت ادامه دار شده و برای کاربرا احترام قائل نیستن!

ولی اینجا دیکتاتوری کوچک نی نی سایته و کسی حق نداره اعتراض کنه!

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل