2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا خوب فقط احتمال دستبرد داره مگه اینکه جای مطمینی داشته باشی یا میتونی  صندوق طلا بخری

در مورد ملک هم جایی بخر که بعدن مشکل نقدینگی نداشته باشی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
طلا خوب فقط احتمال دستبرد داره مگه اینکه جای مطمینی داشته باشی یا میتونی صندوق طلا بخریدر مورد ملک ...

راستش به بورس ایران  اعتمادی ندارم و  خیلی ضرر بهمون زده.  صندوق طلا از همون جنس میشه؟

راستش به بورس ایران اعتمادی ندارم و خیلی ضرر بهمون زده. صندوق طلا از همون جنس میشه؟

صندوق طلا  تو بورس هست ولی اصلا ربطی به بورس نداره قیمتش با طلا  تغییر می کنه

خودم قبلا صندوق عیار داشتم نزدیک صدر صد سود داده به نظر من از طلای فیزیکی خیلی بهتر 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
صندوق طلا تو بورس هست ولی اصلا ربطی به بورس نداره قیمتش با طلا تغییر می کنهخودم قبلا صندوق عیار دا ...

کدوم صندوق طلا بهتره برا سرمایه گذاری؟؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

کدوم صندوق طلا بهتره برا سرمایه گذاری؟؟؟

عیار  خوب طلا هم خوب اگه قیمتا اصلاح کنه یه مقدار بهتر

فقط  باید دیدت بلند مدت باشه بخری دیگه نگاش نکنی ضرر نمی کنی

عیار خوب طلا هم خوب اگه قیمتا اصلاح کنه یه مقدار بهترفقط باید دیدت بلند مدت باشه بخری دیگه نگاش نک ...

عیار کارگزاری مفید منظورتونه؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹