2777
2789
دارن میگن نی نی سایت سم خالصه و فقط درمورد مادر شوهرهدختره ام برگشته میگه از وقتی اونجا نمیرم اعصابم ...

نه فکری نمیکنم از پشت گوشی نمیتونن انگشتش کنن تو هم‌ خودت ناراحت نکن

ولی نگین تف می رینت چرا غیبت نی نی سایتیا کردی ها

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سایت مخصوص مردا

پس لطفا هر کی کاربر آقا میشناسه تگش کنه که بیان ببینن این سایتو و از نی نی سایت برن بیرون😂😂😂

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

این بنده خدا دلش میخاد بره وسط مَردها از زنها خوشش نمیاد چیکاش دارین اخه🗿😂😂

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

وای من کاربر خیلی قدمییم قدمت برمیگرده سال۹۰ و ۹۲ اونموقعا بچه های نی نی سایت یه سایت خارجی پیدا کرده بودن وای آبرومونو بردن همه رفتن اونجا چرت و پر میگفتن   کی یادشه؟؟

چقدر تصویر پروفایل پیش فرض رو مخه آدم احساس میکنه تو گروه مدرسه هست اونم آقای ناظمه

فکر کنم تورو هم باید بفرستیم ددی سایت

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بریم بریم

بزار چاقو بیارم چادرمم بزنم زیر بغل بریم

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

ای خائن

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟