2777
2789

از عید با یه اقا دوست شدم اوایلش خییلی باهم خوب بودیم و بعد مدتی هم دوست داشتنمون نسبت بهمدیگه زیاد شد

روزی رسد ک دلم هیچ تمنا نکند 📝

اون اصلا قصد ازدواج رو نداره نه فقط بامن با هیچکس کلا بخاطر همین موضوع هم رابطمون بعد کلی حرف زدن بهم خورد حال منم خوب بود تا اینکه بعد یکماه دوباره اومد سراغم وقتی بهش گفتم من هنوز سرحرفم هستم باز قبول نکرد الان ک رابطمون بهم خورده اصلا اروم نمیشم نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما اشتباه کردی که دوباره رابطه ای ک تموم شده اونم به اون شکل دوباره رفتی توش

چاره ای نداری.سر خودتو گرم کن ت گذشتا زمان کمکت کنه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اون اصلا قصد ازدواج رو نداره نه فقط بامن با هیچکس کلا بخاطر همین موضوع هم رابطمون بعد کلی حرف زدن به ...

بازمیاد😒

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خب شما اشتباه کردی که دوباره رابطه ای ک تموم شده اونم به اون شکل دوباره رفتی توش چاره ای نداری.سر خ ...

من خیلی ادم منطقی هستم اینجور وقتام منطقم ب احساسم میچربه ولی این چند روزه هرکاری ک میکنم از ذهنم بیرون نمیره حتی وقتیم درگیر کلی کارم اون کامل تو ذهنمه

بازمیاد😒

شب اخر بهش گفتم ک دیگه این رابطه رو نمیخام خدافظ صبحش دوباره بهم پ.م داد صبح بخیر گفت منم جوابشو دادم بعدش ظهرم بهم ز زد دیگه بعد اون نه ز زد نه چیزی فک کنم منتظر حرکتی از من بود

من خیلی ادم منطقی هستم اینجور وقتام منطقم ب احساسم میچربه ولی این چند روزه هرکاری ک میکنم از ذهنم بی ...

من خودم چهار سال از عمر قشنگمو پای همچین موردی ک شما گفتین گذاشتم نهایتش یه خدافظ بش گفتمو و دو هفته بعدش با شوهرم آشنا شدم الانم منتظر بچه مونیم.سخت نگیر.مطمئن باش اگه با اونی ک لایقته آشنا بشی زودی فراموشش میکنی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
اون اصلا قصد ازدواج رو نداره نه فقط بامن با هیچکس کلا بخاطر همین موضوع هم رابطمون بعد کلی حرف زدن به ...

عزیزم حالتو کاملا می فهمم

ولی یه نکته رو یادت باشه وقتی طرف مقابلت ننیخاد زیر بار تعهد بره چرا فقط احساس شما جریحه دار بشه

بدون یک لحظه درنگ باهاش کات کن بزار اگه واقعا دوستت داره اون دلش بلرزه

مطمئن باش یه روزی یه جایی , یکی سهم دلت هست که پیداش کنی

بهتره کاملا بزاریش کنار و ایشالا اونی که باید رو پیدا کنی

من خودم چهار سال از عمر قشنگمو پای همچین موردی ک شما گفتین گذاشتم نهایتش یه خدافظ بش گفتمو و دو هفته ...

احسنت

منم واقعا همینطور فکر می کنم.انگار وقتی با همه دلشکستگی , گزینه درست رو انتخاب می کنی, سرنوشت یه برگ برنده میزاره کف دست آدم

من خودم چهار سال از عمر قشنگمو پای همچین موردی ک شما گفتین گذاشتم نهایتش یه خدافظ بش گفتمو و دو هفته ...

حرفتو کامل قبول دارم خیلیم با خودم حرف میزنم ک خودمو دلداری بدم ولی اروم نمیگیرم نمیدونم اصلا تا حالا اینجوری نشدم

بار اولی ک کات کردیم من فقط روز اول قبل خوابم تو فکرم اومد و بعدش تموم اگرم تو فکرم میومد برام مهم نبود ولی اینبار نمیدونم چرا از ذهنم بیرون نمیره