2777
2789
عنوان

منتظرای فرهنگیان بیاید دورهم باشیم خبر قبولیمونو بدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 37 پست
ممنونم عزیزم همچنینخب سخت که هست من سال اول خیلیییییییییی سختم بودمن دانشجو که بودم یه سال رفتم دختر ...

وای خدا خیرت بده❤️

من همش استرس داشتم که نتونم مدیریت کنم ابتدایی و 

نظرت رو که خوندم دلم آروم شد 

بچه ها خیلی شیرینن بی شیله پیله ان برعکس دبیرستانی ها

فکر کنم انرژی مثبت زیادی داشته باشه کار کردن با بچه های کوچولو 

ان شالله خدا کمکتون کنه و همیشه موفق باشید❤️🌹

وای خدا خیرت بده❤️من همش استرس داشتم که نتونم مدیریت کنم ابتدایی و نظرت رو که خوندم دلم آروم شد بچه ...

عزیزم هر سوالی داشتی در خدمتم

ببین اصلا نمی تونم به کار کردن با راهنمایی دبیرستانیا فکر کنم بچه ها شیرینن معصومن ماهن 

وقتی میگن خانم تو در قلب منی دلم می‌ره براشون

نامه های پر از محبتشون

دست دادناشون

یکیشون اومده بهم میگه خانم من تو رو اندازه ی خدا دوست دارم

اصلا دلت ضعف می‌ره براشون 

مدیریتشون هم اگه از اول اصولی بری غصه نداره

راستی یه سوال دیگه پرسیده بودی که خودمون می تونیم انتخاب کنیم یا نه

ببین ما چون تازه استخدام میشیم خب قطعا اول امتیاز بالاها اولویت دارن مثلا من خودم اینجوری شد که باید از بهمن می رفتم ولی خب گفتم از مهر برم که جام مشخص باشه. بعد باهام تماس گرفتن که بهت پست تو شهر بدیم میری؟ منم خوشحال از اینکه تو شهر پست دارم گفتم آره بدون اینکه بدونم چه پایه ای🤣 بعد که فهمیدم اول اونم پسرونه کلی استرس گرفتم

در کل می‌خوام بگم که سال اول یه جورایی خودشون برات انتخاب می کنن بعد خب دوستای من خیلی آسون از اون مدارسی که سال اول بودن رفتن جای دیگه ولی من نتونستم برم چون شهری که توش تدریس می کنم مدرسه زیادی ندارند و خب سابقه بالاها و خلاصه اونایی که امتیاز دارن یا حالا پارتی و این حرفا تا یا به هر حال خونشون به اون مدرسه نزدیکه میرم کلاسهای خوب

دیگه اینش به محل خدمات بستگی داره ممکنه همون سال اول بتونی جای خوب بیفتی خبر قبولیت رو حتما بهم بده

او قند روزهای تلخ من است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منتظرم👩🏻‍🦯

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
عزیزم هر سوالی داشتی در خدمتمببین اصلا نمی تونم به کار کردن با راهنمایی دبیرستانیا فکر کنم بچه ها شی ...

ببخشید شما دانشگاه فرهنگیان تحصیل کردین؟ اگر بله یه سوالی داشتم  

👩🏻‍🏫

سلام منم منتظر نتایجم 🙂💔

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛