2777
2789

خسته شدیم دیگه دعا کنید زودتر بیاد من از پونزدهم همش گوشی دستمه 🥲

اگه دوست دارید تراز و معدلتون و هم بگید🌹

معدلم رو نمیدونم ترازم ۹

هزار

متولد ۷۹ هستی؟

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم😍

موفق باشید 😍

منم احتمالا ابتدایی قبول بشم

سخت نیست؟ بچه ها به حرفتون گوش میدن؟ میتونیم سالای بالاتر و خودمون انتخاب کنیم یا مدرسه خودش میذاره؟

ببخشید انقدر سئوال میکنم🙏❤️

موفق باشید 😍منم احتمالا ابتدایی قبول بشمسخت نیست؟ بچه ها به حرفتون گوش میدن؟ میتونیم سالای بالاتر و ...

ممنونم عزیزم همچنین

خب سخت که هست من سال اول خیلیییییییییی سختم بود

من دانشجو که بودم یه سال رفتم دخترونه پایه سوم درس دادم خیلی آروم و خوب بودن حتی بعد از عید پایه دوم بهم دادن یعنی هم سوم رو درس می دادم هم دوم از میشه گفت فروردین تا اردیبهشت

سال بعد که دیگه از بهمنش استخدام قطعیم می خورد از مهرش رفتم محل خدمتم سر کلاس چشمتون روز بد نبینه افتادم پایه اول پسرونه یعنی داغون شدم اون یکسال من اولش باهاشون آروم بودم دیگه رسماً سوارم شدن

یعنی می‌خوام بگم بحث مدیریت کلاس خیلی مهمه

پارسال که سال دومم بود دیگه استرس داشتم و رفتم اداره گفتم من دیگه نمیرم اول پسرونه و درخواست دادم که مدرسه رو عوض کنم هیچی دیگه شهریور بود که گفتن نمیشه عوض کنی🫠 منم اشک ریختم و می گفتم نمیرم🤣 بعد دیدم با گریه درست نمیشه افتادمم دنبال یکی که بشه باهاش جا به جا بشم اونم پیدا نشد.

دیگه گفتم بیا یه فکر اساسی کن دختر اینجوری که نمیشه یه سال بد بوده قرار نیست امسالم بد باشه.

شروع کردم ابزار درست کردن و... کلی انگیزه پیدا کردم کلی تحقیق کردم روش مدیریتی پیدا کردم از با تجربه ها سوال پرسیدم و و و خلاصه سال خوبی داشتم به جز حالا دو سه مورد که شیطون بودن و یک مورد که خیلی لجباز بود و به حرفم گاهی اصلا گوش نمیداد بقیه عاااالی بودن

و من امسال همون مدرسه پایه اولم و سعی دارم از پارسالم بهتر باشم

خلاصه که همه چی به خودت و برخورد اون ماه های اولته یعنی ماه های اول جدی باشی حله در کل دخترا خیلی مدیریتشون بهتره به نظرم من که فعلا همون پسرونه ام و خب خیلی پارسال از کارم راضی بودم و مدیر اصرار داشت که همینجا بمون و به خاطر تو اومدن بچه هامون رو ثبت نام کردن یه سری ها و خلاصه که هر چی با تجربه تر بشی کارتم بهتر میشه من سال اول اعتماد به نفس نداشتم راستی مدیر هم خیلی مهمه ما مدیرمون اون سال اول خب یه خانم بود که خیلی نمی تونست پسرا رو مدیریت کنه ولی پارسال شد آقا و خب من یکی که راحت تر شدم. 

ببخشید طولانی شد❤️

او قند روزهای تلخ من است