2777
2789

ه نظرتون باید چیزی ببریم ؟؟

یک حلقه ظریف برلیان  دو شب پیش که جواب گرفتیم بردیم براش 

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

نه بابای دختر خانم میگه بعد از محرم و صفر عقد کنن پریشب با خانواده ما اومد پارک باباش دعوا کرده بود که محرم نیستین و اینا در حالیکه من همون شب که حلقه رو دستش کردیم اجازه گرفتم که نامزد باشن این دتا

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید گل و پارچه خوشگل هم بدید.برای نامزدیم خانواده شوهرم امدن خونمون با قران و کیک و پارچه و انگشتر گل

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم

ضیغه محرمیت فکر نکنم چیزی بخواد 

نهایت خواستین یه چیز هدیه مثلا لباسی چیزی

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

گل و شیرینی و طلا 

برای محرمیت هم چیزی به عنوان مهریه باید مشخص کنید . از الان خانواده هماهنگ باشین اونجا شوکه نشین 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

مبارک باشه .گل و شیرینی و یه هدیه 

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

من و شوهرمم یماه صیغه بودیم..آخوند اورد پدر شوهرم خونهدما.  ی نشون و گل و شیرینی و شال و چادر سفید .همینا بعد صیغه ام رسم داشتن شوهرم شال ک اوردن رو انداخت رو سرم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞