2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .اره عزیزم

عزیزم لطفاااااااااا راهنماییم کنید

عملشون خیلی طولانی بود؟؟

مراقبت های بعدش درد و نحوه خوابیدن خیلییییی سخت بود؟

چند ماه بعد عمل روغن خالی کردن؟ اونم عملش طولانی بود و مرقبت زیاد لازم داشت؟؟؟؟؟

دیدشون قبل عمل با بعد عمل چطور بود؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزم

عزیزم لطفاااااااااا راهنماییم کنیدعملشون خیلی طولانی بود؟؟مراقبت های بعدش درد و نحوه خوابیدن خیلیییی ...

عزیزم سلام دوباره.

پدر من برای عمل لایزیک رفت .حین عمل دکتر تشخیص پارگی شبکیه داد.فکر کنم سه ساعت طول کشید.بعد عمل سر باید پایین باشه .برای نحوه خوابیدن دستچر پزشک مهمه .همش بخاطر روغن داخل چشمه.ببین بابا تا دوهفته قشنگ یادمه اصلا دید نداشت.انقدر نگران بودیم ک هی تماس میگرفتیم مطب .ولی کم کم بهتر شد.

کلا عارضه این عمل همینه .ولی خوب میشه.

شما خودت جراحی داری؟

عزیزم لطفاااااااااا راهنماییم کنیدعملشون خیلی طولانی بود؟؟مراقبت های بعدش درد و نحوه خوابیدن خیلیییی ...

اون روغن هم خودش جذب میشه .

اهان بابا قبل عمل دوبینی داشت چشمش

عزیزم سلام دوباره.پدر من برای عمل لایزیک رفت .حین عمل دکتر تشخیص پارگی شبکیه داد.فکر کنم سه ساعت طول ...

نه گلم،منم بابام عمل دارن خیلیی نگرانم بعضیا گفتن بعد عمل دیدشون خیلیییی کمتر شده.

اون روغن هم خودش جذب میشه .اهان بابا قبل عمل دوبینی داشت چشمش

عزیزم مطمانید روغن بوده؟؟ گفتن به ما روغن جذب نمیشه اون مدل که تزریق گازه جذب میشه و گفتن یه عمل دیگه هم باید بکنن تا روغن خالی کنن زمان اون عمل دوم دکتر مشخص میکنه.

همش خوابیدن روی شکم یا در حالت نشسته سر پایین باشه هم میشه در طول روز 

درد بعد عمل زیاده؟

عزیزم مطمانید روغن بوده؟؟ گفتن به ما روغن جذب نمیشه اون مدل که تزریق گازه جذب میشه و گفتن یه عمل دیگ ...

پس روغن و‌مطمبن نیستم.دکتر گفت کدسرشون فقط باید پایین باشه ک پدر من مراعات نمیکرد.

ولی در کل دیدش خیلی بهتر شده الان.

نگرانیتو درک میکنم عزیزم

خداروشکررررر که دیدشون خوب شده، ان شاء الله همیشه سلامت باشن سایه اشون مستدام

الهی آمین .

مرسی عزیز دلم .همچنین برای شما قشنگمم.

نگران نباشین .زود خوب میشن