2777
2789
عنوان

امروز چندمه ماه صفره

196 بازدید | 10 پست

امروز چندمه ماه صفره؟

و ۱۳ صفر چه روزیه؟ چند شنبس؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

امروز چهارمه

۱۳ صفر هم احتمالا یکشنبه است

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۸ مرداد ۱۳ صفره و من بی صبرانه مناظرشم 

۲سال پیش نیت کردم پارسال به حاجتم رسیدم 

امسالم نیت کنم انشالله دوباره براورده شه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

در مورد 13 صفر توضیح میدی؟

روز ۱۳ صفر از صبح تا ۱۲شب وقت دارید که ب نیت حاجت تون یه چیزی بخرید تا سال بعد ان شاللهه حاجت تون برآورده میشه. اگر با وضو باشید بهتره اگر نه پریودی هم اشکال نداره. وقتی پاتو از خونه گذاشتی بسم الله بگو و نیت کن برای فلان حاجتم میرم خرید ک تا سال آینده برآورده بشه. درضمن چیزی ک خریدید رو نباید تا زمان نتیجه استفاده کنید. یجا مثل کمد نگهش دارید هروقت حاجت گرفتین استفاده کنید.

برای بچه دار شدن »عروسک یا لباس نوزادی_ جوراب نوزاد

برای ازدواج »حلقه یا کله قندی ک برای عقد میسابن رو سر.

شفا مریض» پارچه سبز (سیب هم شنیدم ولی خب خراب میشه ولی میشه ماکت سیب هم گرف)

خونه دارشدن»کلید -ماکت خونه.

ماشین دارشدن»ماشین اسباب بازی یا جاسوئیچی.

کار»خودکار

دانشگاه» خودکار.

وفاداری همسر وجلوگیری از خیانت»چاقو

آشتی با هرکسی»عسل یا شکلات.

رزق و روزی»کیف پول _طلا_سکه پارسیان.

کربلا رفتن»مهر یا تسبیح.

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
۲۸ مرداد ۱۳ صفره و من بی صبرانه مناظرشم ۲سال پیش نیت کردم پارسال به حاجتم رسیدم امسالم نیت کنم انشا ...

واییی جدی ۲۸ مرداده؟ مرسیی 

منم اول باریه میخوام نیت کنم ببینم چی میشه امیدوارم برسم واقعا مهمه برام❤️

واییی جدی ۲۸ مرداده؟ مرسیی منم اول باریه میخوام نیت کنم ببینم چی میشه امیدوارم برسم واقعا مهمه برام❤ ...

بله . انشالله بهش برسی عزیرم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بله . انشالله بهش برسی عزیرم

خیلی ممنون عزیزم همچنین❤️