2777
2789
عنوان

چندماهه نتونستم برم خونمون

296 بازدید | 16 پست

مادرم فوت کرده 

زن پدرم هروقت رفتیم یجور ناراحتمون کرده 

اخرین بار شب عید قربان به دعوت پدرم رفتم کلا یکساعت نشستم از بس  قیافش درهم بود حتی شامم نخوردم 

بعدم که هعی خبرش از طرف خانواده پدریم اومد که میگه میخواد ای وی اف کنه هرروز با پدرم دعوا داره ‌

از اون طرفم که میگه خونه رو بزن به اسمم 

فهمیدم هرروز دعوا دارن دیگه نمی‌رم خونمون اما خب چکنم که من دلم برای پدرم میسوزه اما ازاینم میترسم یچی بگم زنه قهر کنه بره پدرم منو مقصر خواهد دانست دلم برای بابام کبابه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا باهاش رابطمون بیش ازحد سرده و رسمی

با پدرت سرد هستی یا اون خانوم؟اگر پدرت سرده که ولش کن خودتو یه جور سرگرم کن پارک برو پیاده روی کن با شوهرت تفریح بچین .اگر اون خانم سرده اهمیت نده برو

پدرت خودش که زنشومیخواد

شماهم دیگه نروخونه پدرت

منم مثل توام اولادلم برای بابامیسوخت ولی دیدم اون خوشحاله گفتم منم دیگه نمیرم عادت کردم به نبودش انگاراونم همراه مادرم مرده

خودشون بچه دارشدن دارن زندگی میکنن دیگه

با پدرت سرد هستی یا اون خانوم؟اگر پدرت سرده که ولش کن خودتو یه جور سرگرم کن پارک برو پیاده روی کن با ...

با اون خانوم از اول رابطم خیلی کم رنگ بود  خودمم دلم نمیخواست باهاش اوکی شم. در حد سلام خداحافظ 

به پدرم وابستم میرم میبینم اذیت میکنه دیونه میشم همش خودخوری میکنم

اگه نری بدتر میشه هر چقدر هم برات سخته بخاطر پدرت برو 

مامان من اوایل میرفت می اومد مریض میشد ولی بخاطر پدربزرگم چیزی نمی گفت الان خانم پدربزرگم با زندایی هام دعوا داره میخواد از خونه ای که پدربزرگم بهشون داده بندازتشون بیرون 

باز مامان و خاله‌ام میرن هر دو هفته یبار حداقل، باهاش صمیمی نیستن ولی احترام هم رو دارن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪