2777
2789

سلام من سونو ان تی یک جا معتبر گفت احتمالا پسره

بعد سونو تعیین جنسیت رفتم تو ۱۴هفته و۷روز اولش گفت پاهاش بسته است بعد گفت یه چیزی وسط پاهاش دیدم احتمالا پسره و سونو آنومالی تو ۱۶هفته و۷روز یک جای اشغال دولتی رفتم که ۵دقیقه هم طول نکشید فقط میخواست مریض ها رو سریع رد کنه بهم گفت دختره حالا موندم کدوم درسته؟چکار کنم؟

فقط الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا پسره...با سونوی بعدی مشخص میشه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

انومالی دقیق تره دبگه

شنبه دوباره برو سونو جای معتبر بگو جنسیتشو دقیق میخوام بفهمم بهت میگه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

انومالی درسته اگه خیلی شک داری بازم همون جای معتبر برو سونو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چرا اینقد تند تند میری سونو ضرر داره بزار ۱ ماه دیگه برو خب حساسیت نشون نده

سونوگرافی ضرر نداره مگه اینکه رنگی باشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است