2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نوع پولیپ در جواب پاتولوژی ، تعداد پولیپ دیده شده ، سن افراد داره ، برای پدر من چون تعدادش ...

برای من یدونه بود  یکسال ونیم پیش برداشتم‌.خود دکتر همون موقع گفت بین یک تا ۳ سال دیگه تکرار کن.دیشب داشتم آزمایش و برگه های کولونوسکوپی  آماده میکردم دوباره برم پیشش البته مشکل معده درد هم دارم که اتفاقی دیدم رو برکه نوشته یکسال دیگه تکرار شود من ۶ ماهه عقب انداختم استرس گرفتم بخدا.ولی یادمه خودش تو مطب گفت بین ۱ تا ۳ سال 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
پولیپ باعث اسهال میشه؟؟

نمیدونم بیشتر باعث یبوست هست‌دکترمن گفت بیشتر وقتا هیچ علامت نداره. اسهال شاید علت های دیگه ای داشته باشه 

بستگی به نوع پولیپ در جواب پاتولوژی ، تعداد پولیپ دیده شده ، سن افراد داره ، برای پدر من چون تعدادش ...

پدرتون چه علائمی داشتن؟

نوع پولیپ چی بوده ؟پدر من چون تعداد پولیپ ها زیاد بوده و سنشون هم بالا یکساله شد چکاپش،اگه جواب پاتولوژی خوب باشه به نظرم یک سال زوده ، چون من اطرافیانم که سنشون کمتر بود انقدر زود چکاپ نمیرفتن

نوع پولیپ چی بوده ؟پدر من چون تعداد پولیپ ها زیاد بوده و سنشون هم بالا یکساله شد چکاپش،اگه جواب پاتو ...

والله یادم نیست ‌ولی خداروشکر دکتر گفت نوعش خوش خیم بوده.فردا نوبت گرفتم برم پیش دکتر آندوسکوپی هم بشم ‌معده هم درد میکنه

والله یادم نیست ‌ولی خداروشکر دکتر گفت نوعش خوش خیم بوده.فردا نوبت گرفتم برم پیش دکتر آندوسکوپی هم ب ...

نگران نباش ، اکثر آدمها پولیپ دارن و اصلا مسئله نگران کننده نیست ، من هر کس رو دیدم رفته کلنوسکوپی یه پولیپ دادن ازمایشگاه و خدا رو شکر خوش‌خیم بوده .

نگران نباش ، اکثر آدمها پولیپ دارن و اصلا مسئله نگران کننده نیست ، من هر کس رو دیدم رفته کلنوسکوپی ی ...

ممنون توکل بر خدا