2777
2789

خیلی الان ناراحتم همش بغضم میگیره و گریه میکنم میدونم شاید بگین اون اصلا مناسب نیود ولی من کلی بهش وابسته بودم و همش خاطرات خوبمون یادم میاد 

همش با خودم میگم مهر که دانشگاه شروع میشه شاید حداقل اونجا ببینمش🥲💔چون قبل دعوامون گفته بود شاید بیام دانشگاهت ثبت نام کنم میخوام یه لیسانس دیگه بگیرم

کی پس فراموشش میکنم؟

اخه این چی بود که نمی تونی فراموش کنی.چتاتونو خوندم اون فقط ولت نکرده اون تورو تحقیر کرده فقط به چشم یه وسیله سر گرمی به تو نگاه کرده به اندازه یه نخود به تو عشق و علاقه نداشته.اخه تو چه چیز اونو نمیتونی فراموش کنی.طرز بیانش اصلا ذره ای محبت و مهربونی توش نبود لعنتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حرصش گرفته بود چون بعدش کلی چرت و پرت گفت چرا در مورد خواستگارت گفتی

آره منم همچین برداشتی کردم ب نظرم مهم بودی واسش ولی چون از خواستگارت گفتی حسودیش شده اینجوری حرف زده

برگام ریخت از تاپیک قبلیت 

۲سال پیش تکلیفشو معلوم کرده بازم افتادی دنبالش؟ یکم غرور داشته باس 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

این دیگه کیه پیدا کردی😐

حالا یسریا هستن دورو ان حرف و نیتشون یکی نیس ولی این که رسما داره میگه نمیخوادت 

از اولم تو رو به عنوان یه گزینه گذاشته کنار حالام ازت خسته شده

بعد تو هنوزم میگی دوسش داری؟ احساساتتو کنترل کن

لاااایک نکنننن😤

عزیزم کنار میای با این قضیه

به این مرحله که شما توش هستی می گن سوگواری 

بین سه تا شش ماه طول می کشه

امیدوارم مهر هم همو نبینید که این مراحل راحت تر پیش بره و از دستش نجات پیدا کنی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

کار درستی کردی

دختر میشناسم ۸ سال پای پسرا نشست الانم پسره گفته نمیخوام‌باهات ازدواج کنم

دختر‌خانم ان سی و خورده ای سالشه

بهترین خواستگاراش و جوونیش رفت سر این پسره

الان پسره میگه مامانم موافق نیست به همین راحتی

گرچه دختره هنوزم خواستگارای خوبی داره و فوق العاده زیباس

ولی بهترین سال های عمرش پای آدم اشتباه رفت

و کلا انگار دیگه قصد ازدواج نداره

با هر کسی وقتی نیت ازدواج داری، نهایت تا یکسال تکلیف یه رابطه باید مشخص بشه

بیشتر شد باید تمومش کرد