2777
2789
عنوان

چجوری بگم از خوشی بدم میاد❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 80 پست
یکبار مستقیم توی جمع بپرس منظور خاصی داری مادام میگی خوشی من متوجه منظورت نمیشم میشه تو ضیح بدی ...

گفتم گفته خب خوشین دیگه خوشبختین دیگ چرا زورت میگیره میگم تعریفت ازخوشبختی چیه میگه ی مرد بااخلاقای علی تو جعم احترامتو داره

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

رفتاراش خیلی رومخمههه بعد دختریم نیس بگم خیانتکاره یا چی...سری قبل شوهرم ی استوری از روبروش گزاشته ب ...

ک.. خله😂😂😂😂

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم گفته خب خوشین دیگه خوشبختین دیگ چرا زورت میگیره میگم تعریفت ازخوشبختی چیه میگه ی مرد بااخلاقای ...

خدایا توبه🤧

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
تو هم بهش بگو خوشبحالت عقل نداری راحتی یا حالت شوخی هر چی تو دلشه میگه بچع پرو😒

یبارم تو جمع داشتیم جرئت حقیقت بازی میکردیم ازاین یکی مرسید ب کسی حسادت میکنی یادوست داری بجاش باشی گفت ن گفتیم هیچکیی؟ گفت تو جمعه؟ گفتیم کی گف رها گفتن چرا گف بخاطر داشتن علی شوهرش خندید گف بس باید ب علی خسادت کنی بخاطر داشتن رها 😂

گفتم گفته خب خوشین دیگه خوشبختین دیگ چرا زورت میگیره میگم تعریفت ازخوشبختی چیه میگه ی مرد بااخلاقای ...

پس هدف خاصی داره

مواظب باش

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 

اسی میشه نسبتشوبگی میخوام ببینم چقدربهتون نزدیکه واینکه چقدرمیتونی ازش دوربشی 

توهم مثه خودش رفتارکن ازقبل حرف هااماده کن  هرچی شدبگوخوشبحاللللللت چقدرخوشی 

ایندفعه گفت دلم میخواست یکی مثه علی توزندگیم باشه بگومیخوای بدمش به تواصلااااااتعارف نکنیا  

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤

اسی میشه نسبتشوبگی میخوام ببینم چقدربهتون نزدیکه واینکه چقدرمیتونی ازش دوربشی توهم مثه خودش رفتارکن ...

زن عمومه ولی بزرگ نیس عموم و علی همسنن

اسی میشه نسبتشوبگی میخوام ببینم چقدربهتون نزدیکه واینکه چقدرمیتونی ازش دوربشی توهم مثه خودش رفتارکن ...

البته عموم و علی رفیق فابن بخاطر همین اصلااا نمیشه کات کنیم و یجورایی نسبتمون از ۳.۴طرفه

سخت شدعموته نمیتونی بری رومخ زنه به خاطرشوهرش

اره دیگ مثلا اونروز میگه ب رها حسادت میکنم بخاطر علی بعد عموم میگه ب علی حسادت کن بخاطر رها

هرکس دیگ ای بود شوهرم میزد از دهنش ولی عمومه محرممخ

نمیدونم اسی من یه زندایی داشتم رفتاراش رومخم بودکلاداییموزنشوگذاشتم کناردایی که نتونه زنشوجمع کنه بدرد نمیخوره.ولی رفتارای زنداییم کلاضایع بود.الان بعدچندسال کم کم همه باهاشون دارن قطع رابطه میکنن ولی شماشایدنتونی مثه من 

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤

نمیدونم اسی من یه زندایی داشتم رفتاراش رومخم بودکلاداییموزنشوگذاشتم کناردایی که نتونه زنشوجمع کنه بد ...

من نسبتم از چندجهته نمیتونم هوووف