2777
2789
عنوان

چجوری بگم از خوشی بدم میاد❓️

1189 بازدید | 80 پست

یکی از فامیلامون تو ی گروه باهمیم هرچییی میشه میگه خوشبحالتون خوشین مثلا سر چیز بیخود و فقط ب من میگه دیشب سر باخت ناهید کیانی تو گروه نوشتم اهه حیف شد باخت با شوهرم قرار گزاشته بودیم اگ باخت من یکاری برااون کنم اگ برد اونیکار برامن برگشته میگ خوشبحالتون میگم چرا میگه خوشین دیگه

بعد چنروز ققبل من گفتم فلانجا مراسم هست میخوایم باعلی بریم میگه خوشبحالتون انقد خوشین

منم این کلمه ب حدی انرژی منفی میده بهم.خوشم بدبخت نیستا خیلی خوبن باهم باشدهرش باهم اخلاقشون خوبه رفتارشون توجمع عالیه پولدارم هستن

ولی همش میگه من ارزوم این بود ی شوهر مثل علی گیرم بیاد ولی گیر رها اومد منم خیلی بدم میاد ازاین جمله

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب زندگیتو جار نزن تو گروه اینقدر سخته ؟؟؟

عزیزم من حتی هیچیییی نگمم اون باز میاد یچیزی میگه سری قبل ما رفته بودیم خونه مامانم این زنگ زده بود حال مامانمو بپرسه گفته بود کی هست گفته بود رها و علی اومد نوشت خوشبحالتون خوشین

توی گروه از مسائل زندگی شخصیتون نگید و ارتباط کلامی با ایشون رو تا جایی که می‌تونید کم کنید پروفایلای خودتون و همسرتون رو دیر به دیر عوض کنید و زیاد عکس دو نفره نذارید ایشون حساس شده رو زندگیتون سعی کنید تصویر زندگیتون رو از جلوی چشمش بردارین همه به نفع خودتونه هم ایشون.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اصلا چرا همه چیز را در گروه می گی .من اصلا حوصله چت کردن تو گروه ندارم اونم با فامیل

تو گروه هیچیم‌نمیگم از یجا بشنوه من جایی رفتم یا چیزی خریدم میاد میگه خوشبحالت یا اصلا مثلا واس تولد برادرشوهرم رفتیم خونشون این زنگ زد گف ما میایم خونتون گفتم نیستیم خونه داداشیم گف خوشبحالتون خوشین

چرا این همه از جزئیات با بقیه حرف میزنین ؟ چرا تو گروه و بقیه باید بدونن تو و شوهرت چه شرط بندی ای ک ...

باور کن همه چیزم‌من نمیگم این ی مثال بود سر خیلی چیزای بیخود زندگیه من گیره ی مثال دیگش این بود که خونه مامانم چایی اوردم علی چایی پررنگ دوست نداره خودش پاشد چاییشو کمرنگ کرد این میگه خوشبحالتون خوشین خودش پامیشه ب تو نمیگه من عاشق ی شوهر مثل علی بودم گیر تو اومد

آنقدر بدم میاد منم فک کردن ما بدبختی نداریم خودشون بدبخت عالمان یا من درد و دل میکنم یکی بگه اره منم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

آنقدر بدم میاد منم فک کردن ما بدبختی نداریم خودشون بدبخت عالمان یا من درد و دل میکنم یکی بگه اره منم

منم متنفرممممم