2777
2789

سلام بچه ها من دوره هام معمولا ۳۲ یا۳۸ روزه اس بخاطر تنبلی تخمدان اما این ماه دقیقا از  ۱5 لکه بینی دارم وتاریخ شروع پریود قبلیم هم از ۱5 بوده 

این ماه هم تا حدودی دمنوش هایی با طبع گرم خوردم وسعی کردم غذا هم کم بخورم وچیزایی مضر که برام خوب نیست نخورم در کنارش هم صبح ها قرص فمودین مصرف میکردم

ولی مشکل اینجاست که با امروز چهار روزی میشه که لکه بینی دارم که به رنگ قهوه ای وقرمز تیره و گاهی  رگه دار هستش ولی خیلی کم نه اینکه ادامه دار باشه واحتیاج به پد داشته باشه واینکه تو این ماه مخصوصا یکی دو روز از روزهای تخمک گذاریم رابطه محافظت نشده داشتم البته من حتی ماه های قبل علائم تخمک گذاری نداشتم ولی این ماه بخاطر همون یه ذره اصلاح سبک ترشحات کش دار تخمک گذاری داشتم 

به نظرتون امکان داره این لک لانه گزینی باشه وباردار باشم؟

خواهش میکنم راهنمایییم کنید که اگر لانه گزینی نیست لاقل گرمی مصرف کنم که پریودم شروع بشه

لک لانه گزینی طولانی نیستیه بار میبینی و قطع میشهاین احتمالا شروع پریود هست

آخه دل درد وکمر درد وعلائمش را ندارم

ومن دوره های قبل نهایتا دو روز لکه بینی داشتم اونم رنگش قهوه تیره بود وبعدش هم شروع میشد اما این دفعه قرمز روشن یاهمون صورتی وقهوه ای اونم خیلی کم در حد قطره واینکه چها روز گذشته نه قطع میشه نه پریود شروع میشه 

دمای بدنمم حس میکنم بالاست واینکه دو روز اولش حالت تهوع هم داشتم که گفتم شاید بخاطر متفورمین باشه آخه تازه یک هفته اس که دارم مصرف میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه دل درد وکمر درد وعلائمش را ندارمومن دوره های قبل نهایتا دو روز لکه بینی داشتم اونم رنگش قهوه تیر ...

علائم بارداری و پریود دقیقا مثل همه

اگر شک داری به بارداری برو آزمایش بده عزیزم 

من توي دو تا بارداريم لك لانه گزيني تا يك هفته داشتم حتي يك بارم خونريزي سبك شد باز لك شد و هر دوتا هم همون هفته هاي اول سقط شد الان باز همون علايم رو دارم ٤ روز ديگه موعده و من امروز لك بيني دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40