2777
2789

★ تابستون عزیزمون 49 روز مهمونمون بوده تا برای مدتیم که شده بتونیم واقعا زندگی کنیم  ☆

☆ اون 44 روز دیگه به طور رسمی تموم میشه ★

★ مشترک گرامی! بسته نامحدود 93 روزه شما از تاریخ 1403/4/1 فعال شده و تا تاریخ 1403/7/1 معتبر است. این بسته قابل تمدید خودکار نمی باشد. درصورت تمام شدن این بسته مصرف شما با تعرفه بدبختی و بیچارگی حساب خواهد شد ☆

همراه‌_بدبختی#  

☆ 🙂💔🔪 ★

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

از پاییز بخاطر مدرسه متنفرررم چون بچم همش مریض میشه 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بره تموم شه شرش

متنفرممممم ازش

خدایا یا منو از بین ببر یا تابستونو

متنفرممممممممم از تابستون 

از زمستون هی غصه‌م گرفته بود ک تابستون بیاد حالم بد میشه

متنفرررممممم از گرما

متنفرمممم از تابستون

بره ک بر نگرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

حتما از الان شروع کن بهش شربت ایمونیس بده تا سه ماه که دادی شیشه  تموم میشه تموم هم نشد دیگه نده درواقع دوره سه ماهه داره میبینی امسال پسرت خیلی کمتر مریض میشه اینو دکتر برای پسرم نوشت و واقعا موثر بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اومدم بگم دلت بسوزه😜🤭

چیو بگی...

بگی بوی ماه مهر به مشامت نخورده...

من به اندازه کافی دلم سوخته...

لاقل برای دل سوختمم که شده اول عنوانو بخون بعد بیا...🙂💔

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

آخی بمیرم براش 🙂

خودمم ماسک نزنم همیشه مریضم

عااشق پاییزم بشدتتتتت

حرفی ندارم... 🙂🤍

این یکی دو ماه کوفتی هم بگذره پاییز عزیزم بیاد با آرامش زندگیمونو بکنیم

ایشالا زندگی خوبی داشته باشی عزیزم 🙂🤍

منی که بعد این یکی دو ماه باید همش زجر بکشم حرفی ندارم..

ولی من با حجم علاقه ای که به تعطیلات دارم،به شدت به حال و هوای پاییز نیازمندم

حق+++++ 🙂

حتما از الان شروع کن بهش شربت ایمونیس بده تا سه ماه که دادی شیشه تموم میشه تموم هم نشد دیگه نده درو ...

واقعا موثره؟من امسال نوزاد هم دارم استرررس و نگرانیم خیلی بیشتره چون اگر پسرم مریض بشه ۱۰۰ درصد اون یکی هم مریض میشه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️