2777
2789
عنوان

زنگ زدم نامزدم برای عذرخواهی ولی🥲

1525 بازدید | 61 پست

هفته پیش پنج شنبه نامزدم(عقدیم)دعوامون شد 

دوستم چند باری دعوتم کرد ناهار ولی نرفتم چون نامزدم دوست نداره کلا من دوستی ندارم که باهاش رفت آمد کنم فقط همین یدونه است که خیلی صمیمی هستیم و فایل صمیمی هم هستیم پنج شنبه گفت حداقل بیا خونه مامانم که همو ببینیم دلم برات تنگ شده گفتم باش به نامزدم گفتم برم‌گفت نه گفتم منو خراب نکن و هب گفتم برم گفت نه دوسنت بیاد منم گفتم اون حامله است سخته خلاصه بعدش چند بار داد زد باشه برو برو برو دیگه خدافسی کرد منم رفتم تازه یه ساعت بود رفته بودم زنگ زد پاشو برو خونه بهش گفتم تازه اومدم یه ساعت دیگه میرم گفت نه بایید ده دیقه ای خونه باشی منم پیش دوستم نمیخواستم معلوم کنم هی گفتم باشه یه ساعته میرم...

بیاین بقیه اشو بگم

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

چقد رو دادی بهش

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش دیگه گفتم  میرم یه ساعته داد زد نه مثل اینکه نمیشه زنگ میزنم مامانت زنگ زده بود مامانم گوشیش مونده بود خونه جواب نداده بود خودش بهشت زهرا رفته بود 

بعد اون دیگه زنگ نزد تا یه ساعت بعد که تو راه بودم البته با خونه دوست دوکوچه فاصله داریم جواب دادم گفتم دارم میرسم خونه بعد داد تازه الان باشه عیب نداره حالیت میکنم

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

این شد شوهر ؟!! ب خودمم میگم شوهری ک آرامش نده و تن و بدن آدم رو بلرزونه ب چه دردی میخوره اون با غریبه تو خیابون چه فرقی داره آخه!؟؟؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دیگه رسیدم خونه که کجا بودی چرا هرچی بگم گوش نمیدی فقط همین که داد زدم برو برو گوش دادی میبینی دوست ندارم چرا میری 

مامانت جواب تلفن منو نمیده از عمد داد بیداد کرد و گفت حق نداری پاتو از خونه بزاری بیرون بعدشم قطع کرد از اون هفته پنج شنبه تا الان زنگ نزده بود انقد دلتنگش بودم خودم زنگ زدم ولی حسابم نکرد

دیگه رسیدم خونه که کجا بودی چرا هرچی بگم گوش نمیدی فقط همین که داد زدم برو برو گوش دادی میبینی دوست ...

عجب آدمی هستی دلتنگ شدی ؟! زنگ شدی ؟! بعد انتظار داری این الان  انتظار داری درست بشه؟!

تو با زنجت بهش جایزه دادی ک بازم از این کارا بکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.