بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
فقط در مورد بازیگریش میتونم نظر بدم که بنظرم بازیگر خیلی خوبی نیست با توجه به اینکه از بچگی توی سینما بوده
ولی برای روابط شخصیش ما توی زندگیش نبودیم که بدونیم چی حقیقت داره یا نه
پس بهتره قضاوت نکنیم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
نسبت به تمام افراد معروفی که حواشی( تایید شده شون، نه چیز هایی که مشخص نیست) از استعدادشون سبقت میگیره حس خوبی ندارم
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
برا بازیش باید قضاوت کنیم ما ک با اون ب ما معرفی میشه ک من بازیش رو دوست ندارم ولی دختر زیباییه و اعتماد ب نفس خوبی هم داره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
والا من کاری نه به شخصیتش دارم نه جذبش...به هر حال هر کسیو میندازن داخل قبر خودش...ولی یه چیزی برام عجیبه من ار بچگی همه آثار و فیلم هاشو دیدم این دختر ۲۰ ساله بازیگری میکنه شایدم بیشتر ولی برام عجیبه چطور هیچ استعداد بازبگری نداره خدایی بازیش افتضاخه و عجیب تر از همه با وجود بازی ضعیفش تا این سن که اومده همش بعش نقش دادن و هنیشه براش کلی موقعیت بوده....