2777
2789

من چند وقته به خودم مشکوک شدم چون این بیماری تو خونوادم خیلی زیادههه، یه مدت میشه پاهام میخارن از زانو به پایین و وقتی میخارونم زخم میشه، حس میکنم جدیدا زخم هام دیر ترمیم پیدا میکنن بدنم گاها گز گز میکنه، اینم بگم فشار خونم پایینه یعنی یهویی سرم گیج میره باید یه چیز شیرین بندازم تو دهنم تا حالم خوب بشه، 🤦🏻‍♀️یعنی قند دارم؟؟ فعلا نمیتونم برم دکتر ولی میترسم حالم خوب نیست ممنون میشم بگید فشار خون پایین یعنی دیابت دارم یا ندارم؟؟ 

برو آزمایش بده .حتی بهداری هم میتونی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی برای من خیلی ببخشید ادرار بدبو بود

ولی حتما انسان سالمم باید هر۶ماه آزمایش چکاپ بده

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

عزیزم اینجوری نمیشه تشخیص قطعی داد حتما باید آزمایش بدی یا با دستگاه قند تو خونه قندتو چک کنی ،ولی اصولا متاسفانه قند ارثی هست ،گلم وقتی فشارت میفته یه چیزه شور مثله خیارشور یا آب نمک بخور چیز شیرین بیشتر اذیتت میکنه 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم اینجوری نمیشه تشخیص قطعی داد حتما باید آزمایش بدی یا با دستگاه قند تو خونه قندتو چک کنی ،ولی ا ...

بیماری قند فشار خون بالا میشه یا پایین؟ من افت فشار شدید دارم نمیدونم مربوط میشه به قند یا نه؟؟ 

میترسم برم، فعلا مامانم با دماغ آبجیم درگیره که شکسته

اگ بدونی دیابت چقد خطر ناک راحت نمیگی مامانم با ابحیم درگیر شده لباستو می‌فروشی آزمایش میدی مگه یه آزمایش قند چقد میشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اگ بدونی دیابت چقد خطر ناک راحت نمیگی مامانم با ابحیم درگیر شده لباستو می‌فروشی آزمایش میدی مگه یه آ ...

آخر ماه میتونم برم آزمایش، یعنی توی ده روز امکان داره بمیرم؟؟