من چند وقته به خودم مشکوک شدم چون این بیماری تو خونوادم خیلی زیادههه، یه مدت میشه پاهام میخارن از زانو به پایین و وقتی میخارونم زخم میشه، حس میکنم جدیدا زخم هام دیر ترمیم پیدا میکنن بدنم گاها گز گز میکنه، اینم بگم فشار خونم پایینه یعنی یهویی سرم گیج میره باید یه چیز شیرین بندازم تو دهنم تا حالم خوب بشه، 🤦🏻♀️یعنی قند دارم؟؟ فعلا نمیتونم برم دکتر ولی میترسم حالم خوب نیست ممنون میشم بگید فشار خون پایین یعنی دیابت دارم یا ندارم؟؟
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
عزیزم اینجوری نمیشه تشخیص قطعی داد حتما باید آزمایش بدی یا با دستگاه قند تو خونه قندتو چک کنی ،ولی اصولا متاسفانه قند ارثی هست ،گلم وقتی فشارت میفته یه چیزه شور مثله خیارشور یا آب نمک بخور چیز شیرین بیشتر اذیتت میکنه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من وقتی باردار بودم دیابت گرفتم ولی هیچ علایمی نداشتم یعنی نه تشنگی نه تکرر ادرار نه گز گز پا ،ولی قندم بالا بود میگم یعنی ممکنه بدون علایم هم باشه فقط با آزمایش مشخص میشه
میترسم برم، فعلا مامانم با دماغ آبجیم درگیره که شکسته
اگ بدونی دیابت چقد خطر ناک راحت نمیگی مامانم با ابحیم درگیر شده لباستو میفروشی آزمایش میدی مگه یه آزمایش قند چقد میشه
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید