2777
2789

کامل توضیح میدم‌. 

ما عقدیم ، میخواست با مزه بازی در بیاره 

برگشت گفت مامانم گفت خانومتو بیار خونمون من گفتم ن ، 

منم گفتم چرا ؟ گف گفتم پرو میشن ، گفتم کی پرو میشه گفت شما 

گفتم شما منظورت کیه؟ منظورش خانوادم بود 

برگش گف گفتم خودشون میترسن ورشکست بشن منو دعوت نمیکنن ما چرا هی بیاریمش(ینی منو) 

ببینین ما ی ساله عقدیم خدا شاهده چن بار اومده گفته چرا بابات خونه نیس من تنها موندم فلان، مامانم فک می‌کنه خوشش نمیاد بیاد خونه ی ما 

ماهی ی بار دعوتش میکنیم ، چون بخدا شغل بابام حوریه ک بیشتر مواقع خونه نیس خودشم می‌دونه شرایطو 

حرفش خیلی بهم برخورد و گفتم نونی ک با منت باشه رو نمیخورم و حساب کن هر چقد خوردم و بزنم ب حسابتون . 

الان دوس دارم ی کاری کنم واقعا یاد بگیره طرز حرف زدن شو و از حرفش پشیمونش کنم ، نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً درست راهنمایی کنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نرو تا بگه غلط کردم

هربار گفت بیا یا دعوت کرد بگو نه نمیام خرجتون زیاد نشه!

مادرشوهرتم گله کرد بگو پسرت اینجوری خواسته، چرتکه میندازه اومدنامو و لقمه هامو

با ابله بحث نمیکنم

همین حرفی ک زدی خیلیم عالیه

کاملا ام ب حق دلخور شدی 

کشش نده به بحث و توهین بکشه 

تا وقتی ک رفتاری یا زبانی عدر خواهی نکرده سرسنگین باش و سر حرفت بمون بگو حساب کتاب کن واریز کنم 

اخهه مادرشوهر من خیلی هم مشتاقه من برم اونجا..

تازه عقد کردی ؟ بخدا. رفت و آمد کنی پشیمون میشی مادرشوهر منم خیلی آدم. خوبیه دلیل نمیشه چون مشتاقه یا آدم خوبیه رفت و آمد کنیم نمی‌گم رفت و آمد نکن اما طوری نباشه ک حرمت ها شکسته بشه مثل خانواده خودت باهاشون راحت باشی من از نصبحت کردن بدم میاد کوچیک‌تر از اونیم که نصیحت کنم ولی از تجربمم گفتم بهت

اصلا نرو تا بگه غلط کردمهربار گفت بیا یا دعوت کرد بگو نه نمیام خرجتون زیاد نشه!مادرشوهرتم گله کرد بگ ...

ب مادرشوهرم بگم یا ن ؟ 

و گرنه واقعا خودمم تصمیم گرفتم اصلا نرم 

ولی من دو هفته نرم هفته‌ی سوم مادرشوعرم زنگ زنگ